TÄVLING: Vinn biljetter till Attitude Sthlm

REKLAM: Inlägget är i samarbete med AttitudeSthlm

Gänget! Dags för en superrolig tävling! Helgen den 11-12 november går Skandinaviens största mode, livsstils och skönhetsevent av stapeln. Jag är inbjuden och ska gå tillsammans med Emelie, och nu har jag chansen att få lotta ut två biljetter till er! Det kommer bli superkul tror jag, man kan knyta otroligt många kontakter och växa som profil eller influenser om man är intresserad av det. Om inte är det väl helt enkelt bara ett fett event att få gå på!

För att tävla ska du göra följande:

1. Kommentera detta inlägg med en snabb motivering om varför just du ska vinna.
2. Följ mig (@oliviahageus) och Attitude (@attitudesthlm) på instagram.

Inte svårare än så. Hoppas vi ses där!!

 

 1. Jag skulle tycka att det vore jätteroligt att vinna biljetter till Attitude Sthlm, då det låter som ett jätteroligt event som skulle vara superkul att gå på.
  Jag följer båda er!

 2. Åh skulle vara sjukt att få gå på ett sådant event! Är jätte modeintresserad och älskar att inspireras av andra människor och nya stilar. Det här skulle vara så stort för mig och det har varit en dröm att få gå på ett sådant event så länge nu.

 3. Jag skulle så gärna vinna för att jag är väldigt intresserad av mode och kläder, älskar att klä mig i kläder som kanske inte alla skulle ha på sig men om jag ska vara ärlig så gillar jag blickarna jag får ibland av människor. Är en rätt blyg person men att klä mig i det jag tycker är snyggt ger mig bättre självförtroende och mode är nått jag verkligen älskar. Så det hade varit grymt roligt att få gå på eventet och få klä sig snyggt och bara gå runt och få inspiration skulle vara så kul!

 4. Jag skulle så gärna vinna för jag är en person som älskar mode och kläder, följer många olika bloggar som ger mig inspiration och detta skulle ju vara guld värt att vinna!! Är en person som är ganska blyg men med kläder så får jag ändå uttrycka mig på nått sätt, så kläder och mode är som en trygghet för mig så detta hade varit så kul att vinna! Hoppas så mycket!

 5. Hej Olivia!
  Jag skulle vilja vinna då jag redan nu (inte gått ut gymnasiet) vill knyta kontakter speciellt inom mode branschen då det är något jag definitivt är sugen på att jobba inom i framtiden. Följer både dig samt attitude Sthlm på Instagram 🙂

 6. Hellu!!
  Vore superkul om jag lyckades vinna biljetter till eventet! Hade jag gjort det skulle jag dragit med min bästavän och bara inspirerats och njutit av intressanta och modemedvetna människor 😀 även kläder intresserar typ alla i den här åldern (19) så det skulle vara omväxlande att få gå på ett livsstilsevent. Även att få möta dig någonstans där och bara ta en bild vore skoj 🙂
  följer båda på insta!

  Kram!

 7. Anledningen till att jag skulle vilja vinna dessa biljetter är för att kunna växa och inspireras då jag är väldigt intresserad av mode och hur andra tänker när det gäller mode. Det finns ingenting som är rätt eller fel, det handlar om inspiration och motivation, och att ha en stark vilja och även fantasi. Även en del av det är väl att jag inte har lyckats nå ut till folket där jag bor eftersom jag lever i en liten by ute på landet och skulle gärna vilja byta miljö för en dag haha!
  Skulle tänka mig att ta med mig en av mina närmare vänner för att kunna dela detta minne med henne!

 8. Jag skulle vilja vinna så jag kan bjuda med en kompis som snart fyller år. Vi båda är väldigt mode intresserade och det skulle vara kul att ge en sånhär present till henne!

 9. Så himla rolig tävling! Jag skulle vilja vinna då jag känner att jag länge suttit fast i ett svart hål stilmässigt, om man kan uttrycka det så. Jag älskar allt som har med mode och olika stilar att göra men jag lyckas bara inte utveckla min egna stil på de sätt som jag önskar då inspirationen är som bortblåst. Denna möjlighet tror jag skulle vara en spark i rätt riktning och en comeback för inspirationen så att säga.
  Skulle ta med mig min syster eller min bästa vän som båda är modeälskare!

 10. Gaah finns inte ord som kan beskriva vad stil och mode betyder för mig! Men anser att det är ett av de största elementen att få uttrycka min personlighet på. Tror det tar 3 sekunder för en människa att döma en annan och om jag då kan påverka det med mina kläder ser jag det som en grym WInWin!! Ger detta en chans 😀

 11. Hej! Jag bor i Bergsjö, en väldigt liten by i Norrland där de flesta kör EPA-traktorer och är trångsynta, finns inte riktigt utrymme för att ta ut på svängarna stilmässigt om man säger så, vore verkligen så roligt att för en kväll kunna go all in. Såklart skulle det bli min syster som får följa med då det inte finns någon annan jag har lika roligt med.

 12. Åh jag skrev ju in ett svar för flera dagar sedan, blir lite nervös nu när det inte syns så jag skriver igen. Vill ju gärna vinna så jag kan ta med sminkgalna väninnan och ha en härlig dag med massor av inspiration, och förhoppningsvis får vi även se Make up store show, den är jag sjukt nyfiken på. Hoppas!

 13. Klart jag vill på detta gå,
  och nya intryck få !
  Detta täcker mitt största intresse,
  och jag skulle verkligen vara i mitt esse !

 14. Åh skulle vara sjukt att få gå på ett sådant event! Är jätte modeintresserad och älskar att inspireras av andra människor och nya stilar. Det här skulle vara så stort för mig och det har varit en dröm att få gå på ett event med min dotter Iqra khan .

 15. Åh skulle vara sjukt att få gå på ett sådant event! Är jätte modeintresserad och älskar att inspireras av andra människor och nya stilar. Det här skulle vara så stort för mig och det har varit en dröm att få gå på ett sådant event .

 16. Åh skulle vara sjukt att få gå på ett sådant event! Är jätte modeintresserad och älskar att inspireras av andra människor och nya stilar. Det här skulle vara så stort för mig och det har varit en dröm att få gå på ett sådant event vi ses.

 17. Åh skulle vara sjukt att få gå på ett sådant event! Är jätte modeintresserad och älskar att inspireras av andra människor och nya stilar. Det här skulle vara så stort för mig och det har varit en dröm att få gå på ett sådant event :
  Yasmin khan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..