Trough my phone

Hej på er!

Jag sitter just nu på flygplatsen i Nice och bloggar. Varenda flyg är överbokat, så himla KUL visst är det? Är lite nervös inför morgondagen, då jag har en intervju vid tio men jag minns inte med vem, så jag måste försöka komma åt min jobbmail. Det är tyvärr lättare sagt än gjort.

Men i nuläget hoppas jag ändå på att komma med ett flyg till Oslo och sedan flyga till Stockholm imorgon bitti, så att jag hinner vara på kontoret till klockan nio. Jag tror jag hoppas på för mycket. Det ska ändå krävas en hel del för att piloten går med på att jag åker i cockpit, förutsatt att det inte finns några andra ID-passagerare. Men, man kan alltid hoppas.

Tänkte ta tillfället i akt och uppdatera lite! Har tagit massor av fina bilder i Cannes.

På stranden! Hur härligt ser det inte ut? Det var verkligen varmt i solen, typ 25 grader. Fick en liten bränna. Vi badade dock inte, vattnet var lite för kallt för min smak, men jag och Stella spenderade ändå 40 minuter med att plaska i vågorna. Det tyckte hon var vansinnigt roligt.

Vi satt på stranden en hel dag och bara läste, chillade och drack rosé. Det kändes helt omöjligt att jag skulle vara tillbaka i regniga Sverige bara en dag senare… Jag satt i soffan och kände hur solen liksom stack i huden, som om jag varit nedfrusen och började tina, och jag tänkte att fan, det kan väl ändå inte vara bra att bo i Sverige med allt mörker året om. När jag blir äldre ska jag bo någonstans där solen åtminstone värmer lite grann. 

Balkonghäng. När vi är i lägenheten, som bara är 35 kvadratmeter, så blir det oftast att vi hänger på balkongen. Den är så stor och härlig och när det är varmt finns det liksom ingen anledning att inte äta frukost, lunch och middag där. Där satt jag förresten när jag skrev majoriteten av ”Bli kvar.” Ni som läst boken känner säkert igen det.

Kvällens middag på Bobo, som jag skrev om igår. Vi åt burrata till förrätt och jag beställde sedan tryffel gnocchi som jag höll på att storkna av. Det var hur gott som helst, men.. mättande. Väldigt mättande. Slutade med att jag och mamma delade på min rätt, mer eller mindre. Hennes var inte så god. 

Me, me, me. Fick bli en svartvit bild. Mamma som fotat! Är helt imponerad, hon kan verkligen inte fota. Alltså det är förbluffande hur värdelös hon är. Hur hon än gör blir bilderna suddiga, ur fokus eller så missar hon helt enkelt föremålet i fråga. Hur som, vi satt kvar på restaurangen till tolv och rörde oss sedan hemåt. Pratade om allt möjligt, bland annat om att ha kul medan man växer upp. Jag kan personligen ha så himla svårt att njuta av det jag gör, utan istället hela tiden blicka framåt och undra vad nästa grej blir. Det är värdelöst. Kom fram till att jag måste börja ha lite roligt, haha. Se livet på ett lite mer avslappnat sätt. Kan man säga så? Ni fattar säkert. Inte vara så himla ”vuxen”, kanske. Känns som om jag är trettiofem fastän jag bara är nitton. Så ska det ju inte vara. Jag borde väl åka till Australien och plugga engelska. Eller hitta mig själv i Asien.

Jaja, det var dagens lilla uppdatering. Nu ska jag försöka leta rätt på någon stackars människa från SAS. Ska försöka tjata mig till en plats på flyget. Kanske hota med att checka in mig själv som bagage om de inte släpper in mig i kabinen. Vi hörs snart! Önska mig lycka till!

  1. Vad ska man tänka på när man väljer Kbt teraput? Har fått en lång lista på olika kliniker. Hur vet man vad som passar en bäst eller inte?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..