Pressfrukost

God morgon gänget! 

Såhär härlig var min och Jasmins frukost imorse. Haha, kul apropå mitt senaste “Tankar kring…”. Well well. Jag vaknade lite sent och skyndade mig iväg, halvblind eftersom jag tagit ut mina linser. Det var en väldigt förvirrande morgon. Alla apotek verkade vara stängda och jag hade inga linser hemma så Jasmin fick guida mig fram och tillbaka. Men till slut kom vi fram till Koloni, där Godmorgon-juice hade sin pressfrukost. Supertrevligt och jättegott! Brukar vara lite rädd för sådant där men blev positivt överraskad. 

Frukosten bestod av overnight oats (om det stavas så?) med kanel och apelsin, samt smoothie och såklart Godmorgons nya juicer.

Fina Jasmin! Ni hittar hennes blogg HÄR. Hon skriver om hållbarhet och miljö, så himla bra och fin blogg. Tycker verkligen att ni ska börja följa henne! 

Jag brukar ha lite svårt för alltför hysteriskt nyttiga frukostar, men detta var över förväntan. Skulle dock inte göra det hemma, känns lite omständligt. 

 Tröja HÄR (annonslänk). Är den inte guld? Så jävla trevlig. DUMP HIS ASS. 

Jag är så glad över att jag träffat Jasmin, ändå. Hon har varit, och är, en sådan enorm klippa för mig, som ett ankare som håller ner mig på jorden när jag håller på att flippa ur. Alla borde ha en vän som hon, som är rakt igenom snäll mot en, vill ens bästa, och som är stark. Älskar henne.

Tror inte jag säger det särskilt ofta, hur mycket jag avgudar mina vänner. De är så fantastiska och jag är så lyckligt lottad över att få ha dem. Shoutout till er, ni är bäst.
Vi hörs lite senare gänget! Puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..