Poddmöte

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Hej gänget!

Sitter och trycker i mig en macka på Joe&Juice, mår lite lätt illa pga åt så snabbt. Imorse träffade jag Emelie för att gå på ett möte med Acast, som vi förmodligen ska ha vår podd hos! Så himla kul att träffa alla igen och jag är så glad att vi lutar åt den plattformen, känner mig hemma.

Annars? Ska fixa mina naglar nu och sedan hem och spela in frågestunden! Som ni längtat, va. Hoppas det. För övrigt är jag just nu så fattig att jag inte vet var jag ska ta vägen. Har inga pengar och helt ärligt ganska mycket pengaångest, vilket suger. Så om ni vill help a girl out får ni gärna klicka på annonslänkarna, så att jag får ihop lite extra. Haha.

Jeans // Skor // Skjorta // Jacka

Får så himla många komplimanger från främlingar på stan för mina skor. De är från Billi bi men länkade ett par liknande. Hehe, kolla vad skorna heter. Slump? I think not.

 

Ikväll ska jag och pappa äta middag ute och sedan måste jag hem tidigt, jobbar imorgon. Sedan är det helg!! Har ingenting särskilt planerat förutom att träffa Hanna och Emelie och Jasmin och alla jag normalt sett hänger med hela tiden. Ska försöka ta det lite lugnt dock, känner att en förkylning är på gång. Vi hörs lite senare!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..