En helg i Paris – 3 nyckelplagg

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

På fredag är det äntligen dags för mig att ta mitt pick och pack och dra iväg till Paris! Jag ska träffa min fina syster som numera bor där och går på SSP. Vet att det är några av er som går där med henne, visst? Om jag hinner kanske vi kan ses, vore inte det kul? Skicka iväg ett meddelande till mig eller prata med min syster Andrea så kanske vi kan ordna något!

Hur som! Jag skulle ju egentligen vilja ta det hundra procent lugnt i och med att det är min födelsedagshelg (fyller år på måndagen den 23:e), men blogglivet kräver ju något annat. Så jag planerar att spendera helgen med att ta massor av fina bilder, och framförallt outfitbilder! Miljöerna är ju oslagbara där så kan bli hur mycket fint material som helst. Nu är det ju också pressvecka, så jag har tänkt gå förbi några showroom och kika på saker som jag kan låna med mig.

Jag älskar den parisiska stilen; enligt mig finns det inget snyggare. Min vän Hanna Kempe är ju guru nummer 1 när det gäller att klä sig tidlöst och parisiskt, men jag lär mig! Ska ge en liten guide i 3 nyckelplagg som man bara måste ha. Ready? 

Raka jeans. Jag har alltid haft svårt för raka jeans, men förmodligen är det bara för att jag inte hittat rätt. Jag fick hem ett par från Nelly för en månad sedan som jag praktiskt taget bor i, så de får bli undantaget. Jag tycker det är så himla himla elegant och snyggt med ett par raka, tjocka jeans tillsammans med boots. Har kikat runt lite och hittat några jag gillar! Ett par ljusa, passar nog den som har lite färggladare kläder kan jag tänka mig? De hittar ni HÄR (fint med skorna till, eller vad tyckte ni?). Ett annat par lite mer annorlunda, med två olika färger av blå, som ni hittar HÄR (så sjukt snyggt de hade stylat dem, med tjocktröjan). Och sist men inte minst, mina absoluta favoriter – DESSA. Hur sjukt fina är de inte??

Boots. Om det finns något i klädväg som får mitt hjärta att på riktigt smälta så är det såklart skor. Jag älskar skor. Jag kör gärna en helt basic outfit med ett par snygga skor. Beställde ju både dessa och dessa från Nelly i augusti, de första har jag rätt ofta även om de är lite små i storleken..! Båda paren är på REA såg jag nu, vilken slump va?? Hur som, om man ska köra på ett par riktigt nice skor så ska de (enligt mig) synas. Rejält. Jag hittade ett par röda i lack som jag gillar, de hittar ni HÄR. Ett annat par som är lika de på blå på bilden hittar ni HÄR (samma par i lila var nästan ännu snyggare). Och två par jag får ont i magen av att kolla på är dessa och dessa, HUR fina? Eller tycker ni de var för mycket?

Jag har dock svårt för ankleboots när det känns som att det går för långt, haha.. Hittade dessa, dessa och dessa. Är inte det de fulast skorna i någonsin sett? Får rysningar. Kan inte bestämma mig för vilka som är fulast men tror typ första.

Skjortan. Okej, vet att jag precis skrivit om skjortor, men är tvungen att göra det igen. Jag älskar skjortor i alla dess former och färger, men favoriten är lite oversize, som denna i vitt och denna i svart (för bara 399 kr, också!). Tyckte det var fint hur de hade matchat med kjolen, så att skjortan är under och sticker ut. Men! Gillar även den blommiga variaten, har en skjorta hemma i beige med mörkt blommönster. Exempel på mina favoriter hittar ni HÄR, HÄR och HÄR. Gillar den sistnämnda bäst på grund av tyget, vilket tar oss vidare till nästa kategori: silkesskjortor. När jag skrev mitt förra inlägg om skjortor (som ni hittar här), så såg jag med förvåning att denna svarta skjorta hade fått flest klick. Tyckte den var rätt tråkig i jämförelse? Jag var mest sugen på denna i beige, eller denna i ljuslila, MEN jag har lite problem med ärmarna. Tyckte de såg så konstiga ut. Vad tycker ni? Jag gillar verkligen pyjamastrenden, som den här skjortan, men allmänt är jag bara svag för silke och sammet.

Så, där har vi det! Vad tycker ni? Kanske blev lite rörigt med alla länkar men jag har börjat tröttna på de typiska mode-inläggen, blev lite snyggare såhär, eller vad säger ni? Ge mig gärna feedback på vad ni vill se mer av! Vi hörs snart gänget <3

  1. Hur länge ska du vara i Paris, bara i helgen? Kan du inte komma förbi skolan eller något, hade mer än gärna sagt hej till dig!

  2. Hej, förstår varför du testade att göra ett modeinlägg på det här sättet, personligen anser jag att det blir väldigt rörigt och jag känner mig inte alls lika sugen att klicka på länkarna. Det blir för många länkar när man inte ens fått en förblick på kläderna. Fast det kanske bara är jag som tycker det.

  3. Hej! Funderar på att köpa din bok i julklapp till min lillasyster, men skulle vilja veta hur många sidor den är på? Den informationen verkar inte gå att få tag på någonstans, så det vore jättegulligt om du kunde berätta.

    /Elin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..