Pressvecka och kvällens planer

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Hej gänget! 

Hoppas allt är bra med er. Denna vecka är det pressvecka, vilket är hur kul som helst förutom att jag inte kan gå på någonting, eftersom jag jobbar. Haha. Nej men hann springa iväg under lunchen igår och gå på Mildhs presslunch. Träffade mina fina vänner och hängde runt. Kollektionerna för våren är hur fina som helst, blev framförallt kär i ett par skor som jag visade upp på min Snapchat (heter HageusOlivia). De är lite lika dessa, hur fina? Jag har verkligen fastnat för silver, men till våren vill jag bära guld, lite som dessa (fatta att gå omkring med dem på stan. Hur cool man måste känna sig).

Provade ringar som jag ska få hemskickade. Hade samma i ljusa färger i somras, dags för lite höstmörker! Mina fina naglar är gjorda av Aida. Är fortfarande besatt, en vecka senare.


Okej, alltså. Detta var nog den godaste lunchen jag ätit på hur länge som helst. Från Escalier. Jag njöt verkligen. 

Fyllde en gigantisk tallrik och som vanligt åt jag upp allting på fem minuter. Var så stressad på grund av att jag inte hade så mycket tid, men alltså… Hade ont i magen hela dagen, haha. Brukar göra så ibland att jag bara trycker i mig helt hysteriskt, gör ni samma sak? Som om maten kommer försvinna? Helt knäppt beteende. 


Finaste Jasmin! Ni läser väl hennes blogg? Hon skriver om hållbarhet och om miljö på ett superbra sätt, och hon är verkligen duktig! Älskar min lilla Jasmin. In och läs hennes blogg HÄR

Och min vackra Emelie får vi ju inte glömma. Det är vi som ska starta podd tillsammans, om ni mot all förmodan missat det. Hennes blogg hittar ni HÄR.

Ikväll ska jag börja planera lite inför resan till Paris som blir av på fredag och sedan blir det event med Daniel Wellington. Ska bli jättekul. Vi hörs lite senare! Pussss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..