Q/A del 1

Nu är den uppe! Videon bröts lite mitt i, men resten kommer upp snart. Glöm inte att följa min YT-kanal, heter OliviaHageus. Puss på er!

  1. Hej, visste inte vart jag skulle skriva till dig så får bli här, twitter kändes för utlämnande eftersom folk jag känner följer mig där.
    Ville bara säga hur mycket jag tyckte om din bok och hur mycket den hjälpte. Skulle egentligen fått den för rätt länge sen men den blev försenad, och av en slump så låg den där i brevlådan – dagen efter jag blivit dumpad. Tror egentligen inte på sånt men kändes lite som att det var meningen haha. Läste ut hela i en sittning och grät och grät för att du satte ord på allt som gör så jävla ont.
    Det känns skönt att någon som verkligen fattar kan intyga att det går över. Mina kompisar säger samma sak men dom har aldrig upplevt det, inte som du. Inte som jag. Men nu vågar jag kanske tro att det finns ett liv utan honom, även om det känns just nu som att han alltid kommer vara en del av mig.
    Tack <3

    1. Men gud vad fint. Blev så himla glad av detta, känns fantastiskt att man kan hjälpa, om ens bara lite. Tack bästa du. Hoppas du mår bättre snart <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..