Uppdatering och några snabba svar

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Hallå gänget!

Mår ni bra? Jag mår super. Sitter i skrivande stund och försöker gather my shit inför flygresan som skall påbörjas om cirka… två timmar? Det är så himla typiskt mig att inte ha respekt för flygningar. Bokar biljett dagen innan och strosar in på flygplatsen tio minuter innan boarding som om jag äger stället. Inte så trevligt, om jag får säga det själv. Haha.

Hur som, innan jag börjar få panik över att jag inte fixat klart allt som behöver fixas så tänkte jag ladda upp frågestunden, men det går verkligen inte. Inte nog med att klippet avslutas mitt i en fråga (sorry för det, har tyvärr ingen förklaring) utan mitt minne på datorn verkar vara obefintligt så den sparas inte. Eller, det tar hundra år att spara ner den. Vilket också är anledningen till att min dator är så varm att jag misstänker att den kommer att explodera snart. Livet, va?

Två skärmdumpningar från videon. Hehe. Fin tröja va? Den hittar ni HÄR.

Nåväl, livet är inte en dans på rosor. Jag tänkte svara på två frågor som jag fick i kommentarsfältet här om dagen, bara lite snabbt sådär:

Kan du visa hur de raka jeansen från Nelly sitter på i något inlägg, på Nellys hemsida ser en nämligen inte så bra. <33
Svar: HÄR hittar du ett outfitinlägg med jeansen! (För er som inte vet vilka jeans hon menar så tipsade jag om dessa som jag praktiskt taget bor i.)

Hej! Funderar på att köpa din bok i julklapp till min lillasyster, men skulle vilja veta hur många sidor den är på? Den informationen verkar inte gå att få tag på någonstans, så det vore jättegulligt om du kunde berätta.
Svar: Hej du, gud vad kul! Boken är cirka 140 sidor. Du kan beställa hem den HÄR. Puss!!

Fina Olivia! Vart har du köpt kappan du har på de första bilderna? Precis vad jag behöver i höstgarderoben
Svar: Hej du! Åh, den kappan är min mammas från SamsœSamsœ! Den finns tyvärr inte kvar, men hittar några liknande; kolla HÄR (dyrare), HÄR (har den hemma i svart och grå, seriöst mysigaste ever) och HÄR (har den också, älskar den)! Gjorde ett inlägg med bara kappor för ett tag sedan, HÄR hittar du det om du vill ha lite inspo. Puss och kram!

Hur länge ska du vara i Paris, bara i helgen? Kan du inte komma förbi skolan eller något, hade mer än gärna sagt hej till dig!
Svar: Hade sååå gärna velat komma förbi skolan men landar tyvärr sent ikväll och stannar bara till söndag 🙁

Nu måste jag bryta upp och börja fixa inför resan. Vi hörs snart!! Puss gänget

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..