Varför jag inte kan bära fuskpäls och veckans planer

God morgon gänget! 

Sitter och äter frukost hemma hos min moster där jag bor för tillfället medan min familj är hemma i Stockholm på besök. Idag är det onsdag och halva veckan har gått. Jag ska spendera dagen med jobb på Perfect och jobba igen det jag missat under dessa två dagar då jag varit ‘ledig’. Förresten, ni vet väl att ni  kan läsa mina artiklar? HÄR hittar ni dem, allihopa. Vore kul om ni ville läsa. Igår satt jag och planerade veckan lite, det är kul att ha lite roliga grejer framför sig! Resterande veckas planer ser ut såhär:

Onsdag (idag): Jobb på Perfect, outfitbilder med Jasmin under lunch och sedan AW med en vän.
Torsdag: Möte med Tailsweep angående samarbeten, eventuellt inspelning för podden, Rodebjer event mot kvällen.
Fredag: Jobb på Perfect, sedan hem och kika på lägenheten innan det är dags för att göra sig fin inför kvällen då vi ska fira min födelsedag!
Lördag: Sova ut, förbereda inlägg inför veckan samt fota outfit.
Söndag: Bara chilla och hänga med familjen som åker hem till Cannes samma dag <3.

Earl Grey-te är det finaste vi har <3

Annars? Jag längtar tills min lägenhet är klar, ska bli skönt att komma hem och ha alla sina saker på ett ställe. Jag har ju funderat på en bloppis så det första jag ska göra när jag kommer hem är att bara rensa saker. Fan, vad skönt det ska bli att få bli av med en del. Framförallt jackor har jag lite för många av… Men det har verkligen inte hindrat mig från att kika på nya, haha. Surfade runt lite och hittade tre vinterjackor som fick hjärtat att smälta, mer eller mindre. Alla är riktiga statement-jackor, precis i min stil. Denna, som är en ljuslila fuskpäls med ‘next level’ printat (den är verkligen next level), denna i min favoritfärg (finns en likadan från Calvin Klein som är bra mycket dyrare, men inte alls lika fin i färgen.. eller? Håller ni med?) och så har vi denna som är en riktig dröm för faux-furälskare. Det är nog min favorit. Dock så är jag personligen väldigt försiktig med fuskpäls, av en ganska tragikomisk anledning haha… Det är nämligen så att jag med mitt väldigt polska utseende inte klär så bra i fuskpäls och t.ex falska, stora smycken, eftersom det lätt ser…ja, trashigt ut, på mig. Gud, vad detta lät märkligt när jag skrev det, men jag hoppas ni förstår. Det lirar liksom inte. Det är väl så med alla utseenden tänker jag. Vissa passar bra i en färg, vissa inte. Vissa kan ha långa kjolar, vissa klär bättre i korta. Vissa passar bra i skägg, andra inte. Och så vidare. Sedan kan man ju välja att skita i vilket och bara köra sin grej men jag väljer personligen att akta mig för det!

En ovanligt ruggig morgon… usch, längtar till Cannes.

Nu måste jag skynda mig iväg till jobbet så att jag inte kommer försent. Vi hörs senare idag! Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..