Reader’s Friday: ”Solen lyser för mig”

Vill du också skicka in en text? Maila mig på oliviadanielewicz@live.se eller gå med i vår facebookgrupp


Solen lyser för mig.

Det är inte som att du lämnat mig, sagt adjö och aldrig tänkt återvända men om 21 dagar…då åker du.

Det är inte som att du lämnar mig utan att säga adjö och aldrig mer återvänder men 1 år…det är lång tid och 836 mil det är långt iväg.

På 1 år kan mycket hända. Sommar blir till höst, blommorna vissnar och trädens blad blir till färgsprakande fyrverkerier i färger som rött gult och brunt.

Höst blir till vinter, snön kommer och täcker marken med sina vita flingor och vi ska fira jul…och jag brukade älska julen men utan dig? Jag vet inte.

Vinter blir till vår, snön smälter bort och blommorna kämpar sig sakta upp ur jorden igen med all sin kraft.

Vår blir till sommar och du ska komma tillbaka. Men tänk om jag inte är kvar när du återvänder… tänk om jag insett att solen lyser utan ditt leende, tänk om min favoritlåt inte längre är ditt skratt och min favoritplats inte längre är dina armar.

För även om det känns jobbigt nu så kommer jag inte ge upp för jag vet att solen kommer fortsätta lysa för mig, nätterna kommer att bli till dagar och jag kommer att älska mig själv och för det måste jag fortsätta leva.


Skribent: Linnéa
Ingen bild bifogades

Tack fina Linnéa <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..