Through my phone

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks. 

Hej gänget!

Mår ni bra? Jag mår toppen. Idag är det fredag och helg, vilket känns märkligt eftersom jag haft en minst sagt oregelbunden vecka.
Har firat min födelsedag, jobbat, varit på event, haft möten och umgåtts med vänner (och familj, för ovanlighetens skull!). Istället för att rada upp allt tråkigt tänkte jag bara dra ut några mysiga bilder från veckan.

Från ett event med Solinotes. De gör olika parfymer som man ska matcha med varandra, så kallat “layering”. Man väljer helt enkelt ut sina favoritdofter och blandar dem med varandra för att skapa en egen, unik doft. Superkul och spännande, men svårt tycker jag? Har ingen vidare näsa för dofter. Är rätt dålig tror jag. Men kul grej! Vi fick även testa på VR, det var nog det sjukaste jag gjort. Fick gå på en planka uppe i luften och sedan hoppa. Aeej. Var helt skakig efteråt.

Lunch med Jasmin efter att vi fotat outfit till det här inlägget. Vi plaskade verkligen omkring i regnet, var lite orolig för mina sammetsskor men de klarade sig. Alltså, jag vet att jag tjatat om dem lite för mycket nu, men hur fina är de inte? Som sagt har jag redan börjat kika på ett par som kan komplettera, antingen dessa, dessa eller dessa. Bad ju er om hjälp men fick fan ingen respons. HALLÅ! Help a girl out tack. Vilken färg ska jag välja?

Igår var jag och Emelie på event hos Rodebjer. Vi fick se fantastiska Joy uppträda, jag var helt skakad typ. Emelie sa att hon aldrig sett mig imponerad förrän nu, haha. Men det var verkligen det sjukaste jag sett. Hennes energi var påtaglig i luften. Sinnes. Dog ju lite. För er som är nyfikna kan ni skynda er in på min Instagram och kika på min story, jag sände live.
Från det ena till det andra och apropå skor: igår bar jag mina älsklingar från Nelly.com som jag fick i augusti, typ. Är de inte helt fantastiska? Är ju en sucker för lårhöga stövlar, blir inte bättre. Tipsar om dem igen eftersom de sålde slut förra gången, men nu är de tillbaka i butik! Ni hittar dem HÄR (och på tal om lårhöga stövlar, hur mycket skulle ni inte döda för dessa?).
Det var dagens lilla uppdatering. Ikväll ska jag fira min födelsedag med några vänner. Vi kanske ses ute! Kom förbi Story Hotel och häng, ni vet hur mycket jag älskar att träffa på er. Puss!

LOADING..