En kärleksrelation till skor

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Hej gänget! 

Mår ni bra? Jag har precis slutat och ska börja röra mig mot Story för att träffa Jasmin och skriva lite. Känner att jag behöver sätta mig ner någonstans, vara själv, tänka lite. Skulle egentligen förbi Cheap Mondays pressvisning på Riche men 1. har ingen att gå med 2. är inte så himla sugen. Efter min lilla skrivstund kanske jag möter upp Emelie och hennes vän. Får se hur mycket jag orkar, ska egentligen förbi lägenheten och kika.


Jag och Emelie under Robebjers pressvisning förra veckan. 

Usch, vilket fruktansvärt väder. Från och med nu och sex månader framåt kommer jag dagligen att ifrågasätta varför jag bor i det här landet. Jag hatar att frysa. Det är verkligen det värsta som finns, när man är kall hela tiden. Jag borde egentligen bo i Indien eller något liknande. Då skulle jag må som bäst. Kanske ska åka till Australien och lära mig engelska eller flytta till asien i tre månader för att hitta mig själv, vad tror ni?

Ännu en bild från rodebjers pressvisning. Skrev om den här

Här har ni en till bild på mina älskade skor. JAG FÖRSTÅR att ni är trötta på dem vid det här laget, haha, men jag kan inte låta bliiii. Jag har en särskild relation till dem. Känner mig förälskad. Ni hittar dem HÄR, i alla fall. De säljs slut snabbt som attan så skynda att köpa! (Och förresten, såg att de numera finns i denna färg. Vad tycker ni om det…? Personligen gillar jag mina mer. Hehe.)

Nu ska jag dra från jobbet och sätta mig på story och försöka skriva något riktigt bra. Får se hur det går. Puss på er, mina fina.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..