REKLAM: Om världen såg vad föräldrarna ser

REKLAM: Inlägget innehåller en sponsrad video

Just nu har P&G en så fantastiskt fin reklamfilm som går ute på sociala medier. Tänkte dela med mig av den här också, eftersom den verkligen gick rakt in i hjärtat. Jag och Jasmin tittade på den tillsammans och fällde en tår, speciellt på slutet.
Tänk om världen bara kunde se det föräldrar, syskon och vänner ser. Tänk om man kunde tro på sig själv lika intensivt som mamma gör. Tänk om  man kunde vara lika stolt över sig själv som pappa är över en.
Det är reklamfilmer som denna som gör mig varm och glad i själen, att enorma varumärken som P&G tar ställning och visar upp en sida som kanske förändrar världen för någon. Att man, som multinationellt företag, uppmanar till att drömma större och högre, vem man än är. Det gillar vi. Det älskar vi. Tack P&G för att jag fick äran att sprida ert budskap <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..