Välkomna tillbaka; vad händer nu?

Hej gänget.
Välkomna tillbaka. 

Jag tog en vecka ledigt för att försöka klura ut vad sjutton jag skulle göra med bloggen. Det tog stopp där i tisdags. Jag orkade inte. Det var väl en kombination av att jag 1. inte hade någon inspiration och 2. insåg att jag inte hade några pengar kvar för resten av månaden. Toppa det med att jag inte hade något ”hem”, att jag fortfarande behövde koncentrera mig på mitt andra jobb och att jag inte kunde vända mig till min familj för lite kramar och styrka eftersom de befinner sig i Cannes. Ja, det sög. Jag hade en sådan jävla dipp i tisdags så det var inte klokt. Det kändes som om allting bara raserade när jag insåg att jag inte skulle kunna köpa lunch för då skulle jag inte ha råd med en bussbiljett hem.

Jag tog en lång promenad och grubblade på vad det var som gick så jävla fel. Grubblade faktiskt hela dagen, efter jobbet, under kvällen, dagen efter, och så har det fortsatt. Jag har vänt mig till mina vänner och min familj och er för råd och nu känns det som om jag har samlat ihop allting och är redo att nå en slutsats;

Jag kommer alltså inte att lägga ner bloggen.

Ett dumt beslut, egentligen. Jag tjänar inga pengar i jämförelse med hur mycket tid jag lägger ner. Statistiken står still. Jag vet inte riktigt vad det är jag vill komma och om jag visste har jag ingen aning om hur jag når dit. Men jag kan inte sluta. Min blogg är mitt lilla livsverk. Alla timmar jag har lagt ner, all kärlek jag har fått, alla hyllningar och all kritik och alla stormar och all trygghet. Jag har jobbat så himla hårt för att bygga mitt varumärke, för att bygga detta, så jag kan helt enkelt inte bara ge upp. Det går inte. Men det måste ske några andra förändringar.

Innehållet på bloggen kommer att förbi detsamma. De texter jag producerar tar tid och energi att skriva, så därför kommer de inte komma upp lika ofta, men jag vet att ni har förståelse för det. Jag ska försöka satsa på mer videor och fina bilder för att kunna skapa ett innehåll som täcker ”mellanrummen” mellan de inlägg jag vill skriva och ni vill läsa. Men, om jag ska hålla på att vara stressad över det faktum att jag måste vara kreativ så kommer det inte bli något bra alls. Ni får ge mig tid att tänka, och försöka att ha tålamod. Det vet jag att ni har.

Slutligen; det är jag själv som ska ge mig en knäpp på näsan. Jag är konstant så jäkla orolig över vad folk tycker och tänker, hur de ser mig, vad de säger om mig, och det går ju inte. Om jag ska tassa på tå hela jäkla tiden så skapar jag ju inget innehåll alls. SÅ. Jag ska jobba på att få tillbaka hänsynslösheten, den vassa tonen och den där råheten som så många av er nämnde i kommentarsfältet under (måste förresten säga; jävlar, vad ni är fantastiska. Har suttit och läst era kommentarer om och om och om igen och fällt en tår över hur lyckligt lottad jag är som har er. Jag hoppas ni vet det).

Jag förstår som sagt att alla inlägg om kläder och bilder inte är vad majoriteten av er egentligen vill ha, men 30% vill ändå det, och jag måste få släppa lite på kreativiteten och fylla bloggen med det som får mig inspirerad. Samt det som jag tjänar pengar på. Jag kan inte leva på en praktikantlön från SvD och inte tjäna några pengar på bloggen, det går inte. Så om ni inte diggar klädinläggen, läs dem inte. Men klicka för helvete på länkarna så att jag kan ha råd att köpa vin (livsviktigt för min inspiration om ni vill att jag ska skriva mina förbannade texter)

Jag har fått tillbaka blogglusten och skrivlusten och nu är jag som sagt taggad på att ta nya tag. Många spännande saker ska hända och vi gör det här tillsammans, som alltid.

Så! Jag är!! Tillbaka! 🙂 Är taggad på att renovera mitt varumärke och taggad på att återgå till den jag var. My true self. HÖRS.

LOADING..