Masker, läsarträff och ”mansprodukter”

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Hej gänget!

Hoppas ni mår bra! Jag sitter här i min lägenhet och gäspar, har precis tvättat av mig sminket och sitter med en ansiktsmask. Just nu är jag helt och hållet insnöad på just masker, speciellt ”sheet masks”, om de kallas så? Livet självt. Fick hem några från Sephora här om dagen, älskar dem. Håller på att kika på några andra att beställa hem. De är verkligen inte så dyra? Trodde de skulle kosta mycket mer. I och för sig kanske man ska slå till på en guld- (här) eller diamantmask (här). Vilket sjukt beteende det är ändå. Med folk som vill ha GULD på hyn. För så mycket pengar? Well, well.  Jag är i alla fall speciellt intresserad av ”ögonmasker”, så som denna eller denna (som iofs var ganska dyr), eftersom all min trötthet sätter sig i ögonen på mig. En natts dålig sömn syns direkt. Är det samma för er? By the way, medan jag scrollade runt och kikade på olika masker upptäckte jag en så rolig sak. Masker för män är verkligen cirka 50-80% billigare? Jämför denna och denna. Men, men. Någonstans måste man väl ändå förstå. Män med deras biologiska skräck för att ta hand om sin kropp och se fräsch ut går inte att borste från, så självklart måste man locka dem med något annat. Är det inte en bild på en vagina så måste det vara priset kombinerat med en jävligt steril paketering. Synd att man föddes med snippa.  

Såhär såg jag ut innan masken åkte på. Tröttis. Idag har jag fotat poddomslag med Emelie, hängt med Jasmin och träffat Hanna och Soffesol en snabbis. Vi skulle egentligen förbi ett showroom och kika på kläder men icke. Drog hem och nu sitter jag här och småfixar lite. Har massor av roliga grejer som ska upp på bloggens snart. Ni kan se fram emot hela tre (3!) videos; en rundtur i min nya lägenhet, en ”follow me around” och en hudvårdsrutin. Låter det kul? Eller vill ni se något annat? Jag har redan börjat spela in lite och ska sätta mig och klippa i helgen. Har dock sjukt mycket för mig. Det är Attitude Stockholm, ju, så lär väl hänga där hela dagen.

MEN! Vill ni veta en rolig grej? Jag har fixat lokal för läsarträffen. FATTA! Äntligen kan vi börja röra oss framåt. Ni förstår ju inte hur många timmar jag suttit och mailat, bråkat i telefon, vädjat och varit allmänt påfrestade, men inget har gått. Hjälpen kom från ingenstans verkligen. Så oväntat. Men nu kan vi börja planera! Åh, är så sjukt taggad på att få träffa er?? Tror inte ni förstår. Vill bara hänga och snacka och höra vad ni tycker och bli uppdaterad om era liv. Är ni taggade? Vill ni komma? Ni kommer självklart att kunna köpa boken på plats och få lite goodiebags och drinkar. Ser så mycket fram emot det!

Nu måste jag verkligen skynda mig att göra mig i ordning så att jag hinner till systemet. Vi hörs snart! Puss

  1. skumt att det ens finns masker specifikt för män? hud är väl hud liksom. och om det nu finns borde det ju vara mkt högre pris då det antagligen är lägre efterfrågan på det än på masker för kvinnor

  2. Oliviaaaa kan du göra så att dina länkar öppnas i nya flikar istället för samma flik? Pallar inte lämna din blogg och sen gå tillbaka för att scrolla ner och fortsätta läsa haha, mvh kräsen bloggläsare liksom (lovar att jag klickar på mer länkar då)

    1. Hej darling!!
      Ska självklart försöka fixa det, du är inte den enda som tycker det är irriterande!! Återkommer med en lösning <3
      /O

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..