När saker står stilla

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Hej gänget!
Hur mår ni? Jag sitter hemma hos mig med Megan, vi försöker vila upp oss efter helgen. Åh, vad kul vi har haft. Alltså. Som ni förstår har jag inte haft så mycket tid att blogga eftersom jag bara hängt med henne, hoppas ni förstår.
Vi har varit lite överallt, träffat nya och gamla vänner, pratat om allt som vi missat, planerat för framtiden, kramats, badat, skrattat. Min Megan. Min bästa vän. Det suger verkligen att hon åker hem imorgon. Fattar inte hur vi kan bo på två olika kontinenter? Behöver henne i mitt liv.

Pyjamasskjorta // Pyjamasbyxor // Ansiktsmask 

Well, nog om det. Såhär ser jag ut! Bilder av bästa Jasmin. Jag fick hem lite kläder från Nelly här i veckan, ska fota allt när jag har tid, så fina grejer. Bland annat denna fantastiska pyjamas…! Hur fin? Har praktiskt taget bott i den sedan jag fick den. Den är helt fantastisk. Perfekt till jul också, när man bara vill glida omkring i sammet och dricka te. Ser ni det framför er? I do. Just idag är det 20% rabatt på den pyjamasen, så skynda att beställa!! Bara några timmar kvar tills rabatten försvinner. Årets bästa julklapp, skulle jag säga. Den finns även i rosa, klicka här.

Och på tal om julklappar. Något ni måste köpa till syskonet, bästa kompisen, flickvännen eller kusinen är ju såklart min bok. Snart börjar lagret sälja slut så ni får skynda er innan jul! HÄR hittar ni den. Det blir ju lite som en extra julklapp till mig också, om ni köper den. Beställ hem och recensera, vill så gärna höra vad ni tycker!
Annars, då? På senaste tiden har jag känt mig lite smått nere, oinspirerad och omotiverad, ni har säkert märkt det. Jag vet inte vad det beror på, om det är vädret eller min ekonomiska ångest (har så otroligt lite pengar just nu, det stressar mig så mycket). Eller så är det prestationsångest. Alla andra bloggare är ju så himla duktiga på det de gör, på att fota och planera inlägg och strukturera. Jag har liksom… tappat det, lite. Känner ni också så ibland, att ingenting verkar fungera? Allting står mer eller mindre stilla och det gör mig tokig. Det känns bara som att jag springer omkring och släcker bränder istället för att ta mig framåt.

Ja, jag har verkligen en dipp. Jag hoppas jag kommer ur den snart. Imorgon är det en ny vecka, har några roliga event planerade samt ska fota med världens bästa fotograf. Mer om det sen..! Nu ska jag fortsätta hänga med min bästis. Vi hörs snart. Puss!

  1. Om det känns bättre att veta så är du inte ensam. Håret är tunnt, naglarna går av, hyn är finnig, magen svullen, pengarna få och humöret och motivationen på botten. Brukar älska vintern men försöker tänka att det rotar sig i mörker och kyla och att det inte är fel på mig, likaså inte fel på dig! Du kämpar på fantastiskt bra Olivia, och jag tror att 99% av dina läsare känner sig som dina vänner, vi vill det bästa för dig. Du är mer än en anonym figur som står bakom namnet bloggare, du är en person och så verklig och rå i det du skriver och jag tror att många relaterar och känner nån avslappning i att allt inte är PR och hemskickade kläder och pengar och sponsring och bruncher och frid och fröjd, utan nån som är precis som alla andra, men ändå så otroligt viktig, speciell och bra på sitt sätt. Gud vad långt och random det blev haha, summering: du äger!! Kämpa på <3

  2. Men hörru, må inte dåligt för det. Du är ingen bloggare, du är något mycket bättre än så; du är en skribent, du är en författare.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..