Veckans planer

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks.


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Hej gänget. 

Måndag! Jag pussade Megan hejdå imorse, det gjorde ont i hjärtat kan jag lova. Men hon kommer tillbaka. Det ska vi se till.

Idag är det måndag. Jag gillar måndagar allt mer, gillar känslan av en nystart. Jag behöver en nystart. Helgen har varit helt omtumlande, känslomässigt framförallt. Men jag har fått tillbaka lite motivation till att få upp bloggen och få tillbaka mitt sting. Här är planerna för veckan hittills;

Måndag: Jobba, betala räkningar, göra intervju. Städa lägenheten! Behövs efter helgen. Göra matlådor samt en inventering i kylskåpet, har glömt att handla. Förbereda ”tankar kring…” också. Samt! Måste börja få lite rutin på min hudvård. Jag har verkligen fått riktigt dig hy och den mår inte bättre efter denna helg, haha.. Tänkte lägga på ansiktsmask, skrubba, återfukta, hela köret. Jag har alltid använt mig av denna skrubb men nu har den tagit slut, och den är rätt dyr så får vänta med att köpa den (dock rea nu såg jag på hemsidan). Har ni tips på bra hudvårdsserier för känslig hy? Let me know.

Tisdag: Veckans absolut deppigaste dag. Jag hatar verkligen tisdagar, bävar redan för den. MEN! Numera är ju tisdagar lite roligare eftersom vi släpper nytt avsnitt av vår podcast Om jag blir stor. Ni har väl inte glöm att lyssna? Jag kan lova er att det är ett riktigt bra avsnitt. Jag tänkte dessutom lyfta tisdagen lite genom att gå iväg till Scandic Anglais för att träna, bada bastu och chilla i bubbelpoolen. Har nämligen fått gratis inträde där, hur nice?

Onsdag: Jag har tre event som jag borde gå på men känner jag mig själv rätt lär jag bara hinna ett av dem. Fina Alice släpper kollektion med Elly Pistol så det vill jag gärna se, såklart! Sedan kanske jag ska ta hål i öronen hos Engelbrekt. Ja, återkommer om det…

Torsdag: Upp tidigt på morgonen och fixa naglarna hos Aida. Mina naglar har faktiskt hållit sig fräscha tills nu! Tänkte göra en vinröd färg, vad tycker ni? Sedan ska jag fota med Paul, är så jävla taggad. Han är ju bäst i världen. Mot eftermiddagen har Daily Routine pressvisning, ska svänga förbi där och sedan blir det lite julfest hos Acast. Ska spela in podd också at some point.

Fredag: På morgonen ska jag fota polaroider med Mika’s, har inte varit där på hur länge som helst så ska bli kul att träffa alla igen. Jag har ju typ slutat modella, mest för att jag inte klarar av att stressa över min vikt, men också för att jag inte har tid. Dock tycker jag fortfarande att det är så himla kul så jag hoppas på några ströjobb. Resten av fredagen ska jag faktiskt bara skriva, planera min ekonomi, ta det lugnt och jobba ikapp lite. Det är alltid något att göra inför helgen.

Ja, det var veckans planer. Vi hörs snart! Puss

  1. Hej. Läste nu att du inte vill ”stressa” över din vikt. Kanske har missat nåt men har/har haft en ätstörning? Hur tog den sig i form? Har det blivit bättre nu?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..