Födelsedagsmingel och dejtinglivet

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Hej gänget!

Happy lördag, eller något. Jag har varit hemma sedan i fredags (alltså, inte gått utanför dörren), haft myskväll med fina Inez, försökt planera nästa veckas städning eftersom jag haren hyresgäst som flyttar in… Ja, lite sånt mode. Men ikväll ska jag ut och fira min bästa vän Jasmin som fyller 21 nästa vecka! Vi ska mötas upp på Scandic Anglais för lite drinkar och skitsnack, ska bli hur mysigt som helst. 

Tröja HÄR // Kjol HÄR

Så här ser jag ut ikväll! Förra veckan fick jag ju hem mina kläder från Nelly, bland annat denna kjol och tröja. Alltså hur fina? Älskar speciellt tröjan, den sitter hur fint som helst och ni vet hur jag känner för färgen röd, haha… Den ligger på 30% REA såg jag nu! Bara att passa på. Klicka på länkarna för att komma direkt till plaggen. 

Kj0len sitter också helt perfekt. Jag har storlek S i den! Den ligger tydligen också på 30%, lucky you haha. Denna är lite mindre glansig än den andra som jag fick hem, alltså vänta bara tills ni får se den. Ni kommer smälla av. Det är denna, om ni minns. Helt sinnessjuk.
Mina naglar är gjorda av fin Aida, såklart. Ska göra nya nu nästa vecka, missade min tid i torsdags. Lär bli något juligt, typ mörkröd.

Well, hur mår ni? Jag har haft några omtumlande dagar. Fast, det har jag i och för sig alltid känns det som. När lugnar livet ner sig, är det någon som vet det? För övrigt så fick jag en kommentar med frågan om jag träffar någon kille just nu, och svaret på den frågan är nej. Jag ligger runt och blir kär i varannan människa, men gör slut lika snabbt. Vet, det låter ju kanske inte superstabilt, men vad sjutton. Låt en tjej leva.
Nu måste jag skynda mig iväg så att jag inte kommer för sent. Vi hörs snart gänget! Puss

LOADING..