Olivia x Happy Social Christmas Shopping (läsarträff!)

NU ÄR DET ÄNTLIGEN DAGS!

Gud, ni förstår inte hur mycket jag kämpat för en läsarträff. Det har gått månader sedan jag släppte boken och jag har varit i kontakt med säkert 10-20 företag och lokaler för att hitta något som passar, så att vi kan ses och hänga samt så att ni kan få köpa boken till en billigare pris. Nu har jag äntligen hittat det perfekta eventet!

Den 8/12 (alltså nästa fredag) kan ni komma förbi Grev Turegatan 30 (ligger vid Östermalmstorg) mellan kl 12.00-19.00 för att träffa mig, köpa min bok för en billig peng, prata lite och köpa fina julklappar från andra unga entrepenörer som säljer sina produkter! En riktigt mysig get together med kompisarna för en AW och lite shopping i lugn oro, där du kan träffa inspirerande unga egenföretagare och köpa fantastiskt fina julklappar. Som min bok! Hehe.

Eventet styrs upp av fantastiska Maria som bland annat står bakom Stockholm Beautyweek och medverkande är företag som Maria Åkerberg, Baldh by Bladh och IOAKU (mitt favoritmärke vad gäller smycken! Får alltid komplimanger när jag bär deras ringar). De första 100 som handlar får en fin goodiebag, så kom i tid! Ryktas även om att ni kommer att få kolla in en modevisning på plats också, hur fett..?
Jag kommer att bjuda på lite dryck från Caliente, den absolut godaste alkoholfria drycken (med ingefära och chili, är helt såld). Kommer självklart också att signera böcker till er som kommer. Ser så himla mycket fram emot att träffa er…! Kommer bli så himla kul och ska definitivt se till att själv köpa alla mina julklappar där. Riktigt nice med ett glammigt och härligt event där man kan mingla och shoppa i lugn och ro, fixa håret hos Styleport (som bl.a stylade mig inför min releasefest) och hänga med miiiig. ÅH VAD KUL DET SKA BLI!

HÄR kan ni anmäla er till eventet!! Det är ingen åldersgräns så bara att komma förbi!! Ta med alla ni känner för sjutton. SES SNART!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..