Årets snyggaste party-kollektion

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Åh, alltså jag har ju en grej för Vanessa Moe. Hon är så sinnessjukt cool? Har följt henne på instagram ett bra tag nu och är helt såld på tjejen. Givetvis har hon ju ett drömutseende men hon verkar också så jävla ball och edgy.. och hon är bara sjutton, typ. Sitter framför mobilkameran och röker cigg till tung rapmusik. Goals, lol. Nu har hon i alla fall släppt sin tredje, och sista, kollektion för NA-KD och som ni minns har jag tipsat om alla tidigare kollektioner, så tänkte inte vara sämre nu. Lagom till nyår kommer hennes partykollektion ut i webbshoppen och jag älskar allt. Här har jag samlat mina favoriter!

// Klänning //

Smala axelband, kort kjol och glitter… Blir ju inte bättre, faktiskt. Lite Kate Moss-känsla. Ser mig själv i denna klänning på ett tak i New York med ett martini-glas i handen, ett sådant som event envisas med att ha trots att man spiller ut drinken vid minsta rörelse. I en perfekt värld kan jag dock manövrera glaset utan problem och utan att spilla en enda droppe.

Byxor // Topp

Ett set för pinglor. Tänker att det är perfekt för de som inte är så supertaggade på att ha klackskor (ping Emelie) och föredrar sneakers. Med denna blir det ju inga problem. Samt! Perfekt till en utekväll i sommar, när man glider in lite lagom full på Kåken och utan problem raggar till sig en överprisad G&T från närmaste kille i baren. Goals.

// Klänning //

Här sitter jag hemma en grå vinterkväll, med ett glas rött vin i ena handen, och väntar på att min taxi ska komma och hämta upp mig till kompisens 20-årsfest; den som tar plats i någons feta Djursholmsvilla som inte kommer att vara i lika fint skick när vi lämnar den för att försöka smita in på SpyBar kl 03.45. Jag glittar.

// Jumpsuit //

Åh okej, här är favoriten. Denna har jag på mig när jag crashar Elle-galan utan inbjudan. Ingen kommer att ifrågasätta min närvaro eftersom jag glittrar som solen själv och förmodligen kommer någon att, på plats, utnämna mig till årets modell trots att jag inte är nominerad.

Vit t-shirt // Svart t-shirt

Behöver inte utveckla.

Blazer // Byxor

Detta set är så himla, himla fint. Vill glida omkring i denna på min avlidne makes begravning, med tårarna blöta av låtsastårar eftersom jag precis blivit dollarmiljonär. So, so sad.

Byxor // Topp

Sist, men inte minst, samma set som innan fast i svart. Vill ha höga klackar (dessa) och fönat hår till detta. Skriksjunga till Beyonce, hälla i mig shots och fullkomligt förlora min värdighet.

Vad säger ni, gänget? Har ni någon personlig favorit?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..