Flyttar hem

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks.

Hej gänget!

Hur mår ni? Jag sitter hemma hos Inez och dricker te som aldrig förr. Det är ju sjukt, hur gott te kan vara. Har utan tvekan ärvt min te-passion från min mamma. Jag började dricka te med massor av socker och mjölk, men en dag kom mamma in i köket när jag satt där med en kopp russian earl gray med lite, lite mjölk och då tittade hon på mig med stolhet och sa ”nu är du vuxen, älskling”. Jag var tolv. Haha.

Här under har ni två bilder från i torsdags, då jag var på event med bästa Melaninboxes. Vi åt middag ett stort gäng influencers, det var verkligen så lyckat. Fantastiskt med mångfalden också, har nog aldrig varit på ett event med mer blandade människor där verkligen alla var representerade i form av hudfärg, sexualitet, bakgrund, religion, storlek… Så jävla fett, helt enkelt. Vi fick en liten föreläsning av not for sale ale också, de sponsrade även min release! Grymt. Tack för en fantastisk kväll Aysha och Chloé!

Bilder från Melaninboxes-eventet tagna av Jasmin.

 

Som ni ser blev bilderna inte riktigt så bra som de såg ut att bli, haha. De gör inte min outfit rättvisa…! Hade på mig en tröja som jag fick hem för nästan ett år sedan, ni hittar den HÄR. Snacka om att jag överanvända den förut, lol. Förut fanns den bara i den här gammelrosa färgen, men nu såg jag att den har kommit i den här färgen också. Fy sjutton vad fin?
Jeansen är från Cheap Monday, men ni hittar liknande HÄR. De sitter hur jäkla bra som helst, fick dem när jag var typ tolv men har inte börjat använda dem förrän förra året. Och så har vi mina fantastiska, lårhöga stövlar som jag tipsat om säkert tvåhundra gånger nu. Ni hittar dem HÄR. De är helt perfekta till nyår, eller vad säger ni? Om ni ska få hem ett par rekommenderar jag er dock att beställa snabbt, de tar slut ungefär hela tiden. Och!! Såg nu att de är på REA. Vilket jäkla kap. In och kika.

Annars? Imorgon är det ny vecka och jag flyttar hem till min familjs gamla lägenhet tills på onsdag då jag får flytta hem igen. Hur  fantastiskt är det inte att min familj kommer hem förresten? Är så jävla taggad och glad, har inte träffat dem på hundra år. Åh, vad jag älskar min familj. Så himla, himla mycket. De är världens bästa.

På tal om familj så träffade jag pappa i fredags, vi åt middag och han hjälpte mig med bokföringen för mitt företag. Känns som att en sten har lyfts från mina axlar nu när jag har koll på saker och ting. Det är verkligen inte lätt att ha eget företag, förresten. Väldigt krångligt om jag får säga det själv. Men nu känns det som sagt lite lättare. Förutom att träffa pappa så har jag varit ute och röjt på Spybar, träffat nya och gamla vänner och (hör och häpna) spenderat tid hemma. Igår bestämde jag mig för att helt enkelt skita i alla planer och köpa godis och somna framför en film. Det var väldigt behövligt, må jag säga. Inte minst för min kropp. Jag somnade klockan ett och idag vaknade jag inte förrän klockan 2-3. Sov djupt i säkert 13 timmar. Väldigt skönt.

Nu ska jag försöka packa lite och förbereda inlägg. Vi hörs snart!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..