Veckans planer och 4 partytoppar

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks. 

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Hur fina är inte dessa toppar? Jag letar ständigt efter nya tröjor att ha på mig ute. Tycker det är så himla svårt och min outfit faller nästan alltid på att jag inte har någon topp som matchar resten av kläderna. Beställde ju hem denna för ett tag sedan, minns ni det? Den är hur nice som helst bara att det är liite kallt för den så här års, haha… Men, men. Här ovan hittar ni några favoriter i alla fall!

Jag och Inez har precis ätit middag och fixat lite inför en ny vecka. Jag har packat och organiserat mina kläder lite, känns skönt. Denna vecka är inte så himla stressig som jag trodde att den skulle vara, men sedan brukar ju dagarna fyllas på rätt snabbt också. Well, well. Här är planerna hittills:

Måndag: Jobb till klockan 18, sedan hem till mamma och låsa upp osv. Spela in podcast, klippa, sedan kommer mamma hem vid elva ish. Åh, ska bli så kul att träffa familjen.
Tisdag: Veckans mest deprimerande dag, tyvärr. Ska bara jobba, sedan hem och *trumvirvel* betala räkningar. Kul va? Jätte. Äta middag med familjen, det blir mysigt. Nytt avsnitt av Om jag blir stor släpps också! Det är alltid kul.
Onsdag: Jobba, sedan fota kläder. Så sjukt irriterande att det är så mörkt ute bara. Men har fått hem lite grejer från Nelly.com som jag tänkte visa upp! Sedan kommer ”tankar kring…” upp också (förhoppningsvis). Och så flyttar jag hem till min lägenhet!
Torsdag: Fota polaroider med MIKA’s (fortfarande inte hunnit göra det), förbereda inlägg, maila, eventuellt samarbete på g, fota, spela in podd… Blogg-grejer, helt enkelt. Event mot kvällen.
Fredag: Samma som torsdag. Köpa julklappar, förmodligen. Det är ju julafton på söndag?! Herregud.
Lördag: Hänga med familjen, göra julgrejer. Inte sjutton vet jag.
Söndag: Julafton!

Låter väl som en bra vecka, ändå? Det tycker jag. Vi hörs snart gänget. Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..