En liten hälsning och hjälp med outfit

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks. 

Hej gänget!

Hur mår ni? Jag tog lite jul-ledigt, som ni kanske märkt. Äsch, sånt får man väl göra va? Men nu är jag (typ) tillbaka, sitter framför datorn och jobbar lite för Perfect samtidigt som jag planerar kommande dagar. Snart är det nyår! Jag är faktiskt sjukt taggad. Mer taggad än vad jag var inför julafton. Vi firade i varje fall hemma hos min moster, hela familjen, och det var hur mysigt som helst. Verkligen underbart att få hänga med alla igen. Som ni vet så bor ni min familj i Frankrike nu för tiden, så det är sällan som man verkligen träffas allihopa. Och hundarna fick jag hänga lite med också, alltså bless. Igår låg jag på plädarna framför brasan, med två hundar hopkurade tätt intill, ett glas champagne i ena handen och lillasystern som satt på magen och pladdrade om det ena och det andra på diverse språk. Tänkte att livet inte blir så mycket bättre än såhär. Det var fint.

Hur som. Nu är julfirandet över och nyår närmar sig med stormsteg. Jag ska fira med mina tjejkompisar hemma hos Maja, vi ska äta en jättegod middag och sedan se fyrverkerierna i Vasaparken. Hur nice? Det låter som en perfekt kväll för mig i varje fall. Har ni några planer? Om inte – man får faktiskt bara ta det lugnt också. Eller bara fira nyår på sitt eget lilla sätt. Det är löjligt att det ska vara sådan himla press kring alla högtider hela tiden. För er som inte hittat en nyårsoutfit ännu har jag tipsat om några riktigt nice kläder här. Om ni beställer idag så hinner ni nog…! Jag har för övrigt ingen aning om vad jag ska ha på mig, annat än att jag ska bära dessa. Men till vad? Kan någon vara en ängel och tipsa om vad man ska matcha dem till? De är ju ganska mycket i sig, så jag känner att jag vill klä ner dem liiite, men inte för mycket… Agh. Har sökt ihjäl mig på Pinterest och inte hittat något. Så, help.

Nu ska jag återgå till jobbet. Vi hörs lite senare! Puss!

LOADING..