De perfekta jeansen

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks.

// Jeans HÄR //

Dessa jeans beställde jag för ett litet tag sedan, har praktiskt taget bott i dem sedan jag fick hem dem. Har ett likadant par i ljusblått (här) som jag också bär hela tiden. De är så himla sköna och snygga, verkligen älskar dem. De är från Nelly.com och kostar bara 499:-. Jag tycker att det är så himla svårt med jeans eftersom de typ aldrig passar riktigt bra, men de jeans jag fått hem från Nelly har alltid suttit perfekt. Så tips! Jag bär storlek 27 i dem, då är de aningen stora, men gillar när de är bylsiga. De brukar ta slut rätt snabbt, så skynda att beställa nu när ni kanske fått lite julklappspengar. Puss på er!

  1. Hej!! Jag är en relativt ny följare av dig, jag ser dig som en väldigt väldigt klok, snäll och mysig tjej MEN… jag stötte på dig på juldagen på en ”klubb” i Täby och försökte hälsa och kanske prata lite med dig. Du kändes väldigt frånstötande och helt ärligt både divig och otrevlig då. Jag vet inte om det hade att göra med att det var så mycket folk där och att det var jobbigt eller något annat, eller om det bara är så du är när du stöter på följare? Otroligt tråkigt tycker jag i alla fall då jag faktiskt blev väldigt glad över att se dig där! Hoppas du hade en fin kväll där i täby ändå. Kram på dig

    1. Hej du!! Förlåt, brukar inte alls vara så men var extremt stressad under den kvällen och på jättedåligt humör, det var helt sinnessjukt mycket folk. Då kan jag lätt bli rätt otrevlig. Förlåt för det!! Hoppas vi ses en annan gång under bättre omständigheter ❤️
      /O

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..