Tillbaka

ANNONS: Inlägget innehåller en reklamlänk. 

Hej gänget!

Först och främst; gott nytt år på er! Fasiken, vad kul vi har haft år 2017. Jag vill börja med att säga tack till er, för att ni har varit så otroligt stöttande och fina och duktiga det här året. Och STOR eloge till er som vågat skicka in texter och utvecklat ert skrivande. Ni är otroliga!

Jag har tänkt att jag ska göra en liten årsresumé, skulle ni tycka det var kul? Ingenting långrandigt dock, bara en liten recap. Jag har firat jul med familjen och nyår med kompisar, hade en riktigt kul kväll…! Var lite överallt kändes det som. Paula tog massa bilder så jag tänkte att jag skulle ladda upp dem när hon skickat över. 

Highlighter från himlen hittar ni HÄR

Hur som! Nu är jag tillbaka på jobbet och det är dags att ta NYA TAG. Jag känner mig inte riktigt utvilad, men det gör jag väl aldrig. Jag skulle nog enkelt kunna sova i en vecka om någon lämnade mig ifred med dropp, typ. Under mellandagarna tror jag att jag snittade 12-13 timmars sömn varje natt. Helt sjukt egentligen, men jag antar att kroppen behövde det. I varje fall, jag ska spendera den här veckan med att verkligen sätta mig ner och planera kommande månader. Blogg, jobb, ekonomi, fritid… Jag behöver en plan. Den här hösten har det blivit lite hipp som happ och en del månader har jag klarat mig nätt och jämt. Det är så utmattande att ta en dag i taget istället för att jobba efter ett schema, på något sätt. Förstår ni hur jag menar? Jag ska försöka ordna upp saker och ting så att jag inte hamnar där igen, ni vet när man står hemma och inser att man inte tvättat på en månad, att räkningarna är försenade, kylskåpet är tomt sånär som på en ketchupflaska och inga av veckans inlägg har publicerats. Haha, mitt liv i ett nötskal egentligen. Men det ska det bli ändring på! Struktur. Det behöver jag.
Annars? Jag känner mig redo för ett nytt år och jag är taggad på att se vad som kommer hända nu. Är också otroligt lättad över att vi har slagit över från vinter och att det bara blir ljusare nu. Längtar efter våren.

Nu ska jag återgå till arbetet. Hoppas ni har haft en fantastisk jul och nyår! Vi hörs strax, puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..