5 saker ni inte visste om mig

– Jag tycker inte om att äta bland folk. 
Förmodligen någonting som ligger kvar från när jag hade en komplicerad relation till mat. Jag gillar det bara inte. Absolut inte så att jag inte gör det ändå, äter ofta middagar med kompisar och familj, men om jag skulle få välja så äter jag helst själv. Om jag äter med någon/några jag inte är hundra procent bekväm med blir det ofta att jag lämnar mat på tallriken.

– Jag sover fortfarande med ett gosedjur. 
Haha, lite knäppt kanske. Jag fick Tiger när jag var tre år gammal och sedan dess har han sovit i min säng. Är väldigt känslig när det gäller honom också, vilket mina vänner vet mycket väl. Man får inte kasta omkring honom eller vara oförsiktig. Helst ska man låta honom vara eller klappa lite på huvudet.

– Jag drömmer extremt mycket. 
Och kan dessutom styra mina drömmar. Under vissa perioder drömmer jag så mycket att jag skyndar mig i säng för att kunna fortsätta. Dessutom vaknar jag ibland med känslan av att jag inte är hundra procent i den vakna världen utan fortfarande lite i dimman.

– Jag ältar
Hela_fkn_tiden. Det finns en del saker jag inte kan släppa taget om, trots att det gått flera år. En del gamla relationer jag saknar, ett bråk som aldrig reddes ut. Ibland blir jag orolig över att jag aldrig kommer sluta älta just de där sakerna. Det känns som om jag fastnat för alltid.

– Jag har svart bälte i karate. 
Gud, vad många det är som inte tror på detta haha. Men det är sant. Jag gick på karate i en jäkla massa år när jag var yngre, tävlade både i kumite och kata och vann SM två år i rad. Tredje året blev jag diskad för att jag slog för hårt och min motståndare började gråta. Hon började fan alltid gråta? Det var typ hennes taktik. Minns exakt hur irriterad jag var. Nu har jag glömt en del men jag har fortfarande muskelminne. Ibland, om jag är full typ, kan reflexerna kicka in om någon tar i mig för hårt till exempel. Borde faktiskt ta upp träningen igen, men har inte tid just nu.

  1. Tråkigt att älta en massa. Kanske kan det bli din grej 2018, att ta kontakt med ditt förflutna och reda ut ett och annat? Skriv till den personen du har ett ouppklarat bråk med och var öppen med att vilja lösa det och gå vidare. Vara ense om att vara oense. Känns så onödigt att älta. Trots att jag gör det konstant, jag med
    Kram x

  2. Kan inte heller äta bland folk! Jättekonstigt, men kan mycket väl ha att göra med ätstörningar för min del med. Måste bara flika in att jag tycker om såna här små inlägg då och då, så intressant att läsa om folks små egenheter liksom!! kram<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..