Sneakpeak från plåtning

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks 

Hej gänget!

Hur mår ni denna soliga onsdag? Jag mår helt okej, sov lite dåligt inatt. Jag vet inte hur det är för er, men när jag drömmer mardrömmar så kallsvettas jag ihjäl. Det är helt sjukt jobbigt eftersom jag drömmer mardrömmar varannan natt, typ. Vaknar med lakanen invirade i benen och håret helt fuktigt. Bu för det. Hur som, igår slutade jag jobbet vid 18.30 och gick sedan ner till Tures för att träffa en gammal vän som jag praoade hos när jag gick i Paris. Han jobbar på l’Expresse, en tidningsredaktion som skriver om lite allt möjligt. Minns exakt hur hjärtat klappade första gången jag gick in i byggnaden, där män och kvinnor i kostym rusade förbi med en laptop i ena handen och en kaffe i den andra, upprört talandes i en hörsnäcka. Det var en fantastisk vecka, må jag säga. Var så otroligt fascinerad. Ja, hur som. Vi sågs i alla fall över ett glas vin och en matbit för att diskutera #metoo, som han har åkt till Sverige för att skriva om. Vi pratade om allt från hur man skapar redaktionellt innehåll online till paradoxer i rättsystemet. Det var väldigt väldigt kul att ses, förhoppningsvis ska vi träffas igen ikväll innan han åker hem till Paris.

Nog om det. Imorgon är det torsdag och då ska jag jobba på några inlägg, spela in podd med Emelie och Thomas, förhoppningsvis fota samt hämta pass och förbereda samarbete. Snart ska vi dessutom uppdatera både jingel och omslag till podden, kul va? Vi sitter med några bilder som är tagna av Lukas Meijer, ni ser en liten sneakpeak här ovan. Han är ju så sjukt duktig. På bilden ser ni också mina fina lårhöga skor som jag beställt hem från nelly.com, hur sjuka är inte de? Hade dem på nyår och kände mig flyyyy as fuck. Perfekt om man verkligen ska klä upp sig och gå all in eller om man bara vill dra ut en vanlig kväll och dra på sig en stor tröja över. De är tyvärr slut i lagret men säger till när de är inne igen. Det kliar nästan redan i fingrarna efter ett till par lårhöga skor, tycker det är så himla sexigt. Dock tycker jag att det blivit någon slags sjuk inflation på over-the-knee-boots? De blir liksom bara konstigare och konstigare. Kikade runt lite på NA-KD och hittade till exempel dessa, har ni sett något fulare? Alltså, HAR ni det? Klacken är katastrof, mönstret är katastrof, formen är katastrof. Förstår inte hur de tänkte i briefingrummet. Eller typ dessa. Fucking hur? Nä, jag vet inte. Slutar aldrig förvånas.

Jaja! Vi hörs lite senare gänget. Puss!

  1. Hej fina Olivia, haha jag såg ju er livechatt och du sa att du hade skickat en bok till mig? Blev lite förvirrad, för vet ingenting om det. Men är rätt säker på att du förväxlade mig med någon annan bara. Ska dock se till att köpa din bok, det är fan på tiden! Kraam

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..