Söndagsuppdatering

Hej gänget!

Hur mår ni? Jag och Thomas vaknade sent och har bara hängt hemma hos mig hela dagen. Igår bestämde vi oss för att det fick vara nog med fest så vi gick på bio istället, såg Ted – för kärlekens skull. Den var fin, inte bra egentligen. Ganska tama dialoger typ? Men mysig i alla fall. På vägen hem sprang vi in i ett annat par som också hade varit på bio, och vi följdes åt en bit innan vi vek av. Jag och Thomas gick tysta bredvid varandra i några sekunder innan jag konstaterade att ”det där gav mig en livskris”. Vi skrattade bedrövat åt det faktum att vi i den sekunden var norra Europas äldsta 20-åriga par. Men det var fint det också.

Nåväl. Jag har ändå varit ute och röjt en hel del senaste dagarna, känns det som. Har haft det väldigt kul och träffat många olika vänner som jag tycker så mycket om att hänga med. Här ovan ser ni två random bilder från veckan; Michaela till vänster och ingången till Sturegallerian till höger. För er som inte vet har vi på Perfect Guide nu flyttat till ett nytt kontor inne i gallerian, hur fint som helst verkligen och en klar förbättring mot förra. Gillar det. Känns härligt att ta hissen ner och hamna mitt i AW-ruset på Tures när dagen är klar.

Jaja. Ville bara titta in och säga hej! Tack för alla kommentarer på förra inlägget förresten, det värmer. Ska svara på några av dem nu. Kram <3

  1. Måste bara säga att jag blev löjligt glad av att inse att du och Thomas är tillsammans?! Vi känner inte ens varandra men blev verkligen så glad som man blir för en nära vän. Du förtjänar all lycka, trygghet och kärlek!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..