Morning

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks. 

God morgon gänget!
Sitter just nu hemma hos mig med bränd tunga (drack mitt te liiite för snabbt) och ska strax iväg till jobbet. Eller ja, yoga blir det ju. Himla trevligt, va? Framförallt eftersom jag, som sagt, inte tränat på hundra år. Känns verkligen dags nu innan min kropp börjar förfalla. Seriöst, jag lever så ohälsosamt man bara kan? Eller, i och för sig så äter jag bra mat, but still. Önskar att jag var en sån person som gillade att träna, som hellre stannar en extra timme på gymmet än att stanna en extra timme på East en tisdag kl 00.34. En sådan som har koll på livet liksom. Äsch, någon gång. Vem vet, i slutet av det här året kanske jag har blivit frälst och helt förvandlats till en träningstjej som betalar telefonräkningen i tid och vaknar ”av sig själv” kl 08.00 varje morgon, inklusive lördagar. Det vore väl ändå något.    

// Vit skjorta HÄR //

Hur som. Har förvånat mig själv genom att sitta och skrolla igenom hela NA-KDs skjort-sortiment istället för att läsa tidningen. Det är såhär det börjar, ju. Haha. Men tänkte ändå dela med mig lite av fynden jag gjort till er under veckan som kommer. Nu nöjer jag mig dock med denna fina skjorta, som känns sådär krispigt vit. En sådan vill jag ändå ha, glida omkring i på jobbet utan en enda fläck och med likadana röda skor. Kanske i ett parallellt universum. Men skjortor är min tillfälliga obsession vilket är lite tragikomiskt eftersom det fortfarande är så kallt att till och med mina sponsrade akrylnaglar fryser. Då är det en ny nivå. Men medan jag scrollade runt där och drömde om silkesskjortor vars tyg knappt nuddade huden fick jag syn på den sjukaste färgen jag någonsin sett. Klicka er in här och säg mig, ärligt talat, om den är är självlysande eller om jag ser i syne. Är det meningen i så fall? Ska man gå omkring sådär som en neonskylt? Om den är självlysande så vill jag ha den. Man kan aldrig få för mycket av uppmärksamhet. Vad tycker ni, var den fin eller bara hysterisk?

Okej, nu har jag svamlat tillräckligt och klockan är inte ens nio. Vi hörs snart gänget, puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..