Avsnitt 9 – GÄST: Thomas Krangnes

Avsnitt 9 av Om jag blir stor är ute! I veckans lilla samtal bjuder vi in Thomas, som numera kan tituleras som min pojkvän. Trevligt va? Hur som så pratar vi högt och lågt om hur det är att driva en humorgrupp, vad han tycker om min historia av psykiska problem och hur han förklarar sitt jobb för de som står utanför medievärlden. Förutom det gör vi en liten tripp bakåt i tiden och pratar med honom som 15-åring, vilket får oss in på ämnen som ensamhet och utanförskap. Jag tror det kan vara hög igenkänningsfaktor för många som går i skolan. För er andra blir det väl bara lite trevligt snack om livet. Klicka HÄR för att komma direkt till avsnittet!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..