Nytt poddavsnitt, sömnstörningar och en pojkvän

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Hej gänget!
Hur mår ni? Gud, vilka märkliga dagar jag har haft. Eller, märkliga och märkliga.. Snarare förvirrande. Känner mig helt desorienterad, det är liksom onsdag? Har absolut inte hängt med i veckodagarna haha, som när det är sommar ni vet.


// Tröja HÄR // 

Well, well! Fashionweek är härmed avslutad och det känns kul att ha fått vara med i år igen. Ni som följer mig på Instagram har ju inte kunnat missa någonting, har uppdaterat frekvent under veckans gång. Favoriten var Lazoschmidl, de är så speciella när det kommer till mode. Annars gillade jag Filippa K (framförallt en grön silkeskostym, hur fin som helst) samt Busnel, som i vanliga fall inte riktigt är min stil men i år såg jag en hel del grejer jag gillade. Förutom det var jag på showroom hos Glitter, det toppade verkligen allt. Bilderna inlägget är därifrån, ni ser ju hur drömmigt det var. Jag och Jasmin blev försedda med champagne och croissanter medan vi kikade på smycken och plockade med oss det vi gillade.

Nog om det. Resten av veckan ska jag sitta på kontoret och jobba, samt spela in podd och gå på stand-up show. Det ska bli kul! Är på helt okej humör trots att vädret (eller rättare sagt mörkret) börjar gå mig på nerverna alltmer. Snart är det absolut dags att åka ner till familjen i Cannes och suga åt mig lite D-vitamin, känner att jag börjar försvinna. Är ni likadana? Eller, ja, det är ju få som faktiskt uppskattar det konstanta mörkret, men jag går verkligen långt förbi den gränsen och mår på riktigt dåligt av det. Det liksom gnager på min motivation och livsglädje. Känner mig alltmer låg i humöret och personligheten och måste verkligen kämpa för att känna mig inspirerad varje dag. Usch, vad det suger. Okej men hur som helst, här är lite “on my mind”:

Sömnstörningen hypersomnia. Blir alltmer övertygad om att jag lider av det. Kanske beror på mörkret, men jag är egentligen alltid såhär. Det är ett stående skämt bland mina vänner att jag kan sova i hundra år och ändå vara trött, och nu har jag på allvar börjat fundera på om det faktiskt är en sömnstörning? Jag kan enkelt sova i sjutton-arton timmar i sträck med paus på 30 minuter för att dricka vatten eller äta mat, och ändå vakna upp helt slut. En “bra” natts sömn för mig ligger på cirka 10 timmar. Det är helt sjukt jobbigt, för hur mycket jag än sover känner jag mig aldrig pigg när jag vaknar. Vilket leder till överdrivet kaffedrickande vilket i sin tur leder till koffeinångest. Kul liv man har.

Senaste avsnittet av vår podcast. Ge oss feedback! Handlar om influensers ansvar, huruvida man kan välja att vara en förebild eller ej samt hur jag och Emelie ställer oss till den rollen. Hint: vi håller inte med varandra. HÄR kan du lyssna på avsnittet!

– Min pojkvän. Skaffade honom den första januari. Vet inte riktigt vad man ska göra av honom nu. Behöver han vattnas? Hur ofta måsta man mata honom? Kan man lämna honom ensam under en längre period? Skämt åsido. Det känns kul att vara flickvän. Vi har kul. Jag är kär. Livet leker, osv. Däremot är jag ju skräckslagen på alla sätt och vis, men det får man väl vara liksom. Har dock bestämt mig för att hålla vårt (extremt nya) förhållande lite utanför bloggen, det känns viktigt att försöka hålla mina känslor för mig själv så att jag inte trasslar in dem. Vill att detta ska funka så tänker inte ta några risker.


Outfitdetaljer kommer snart! 

Det var dagens lilla uppdatering. Snart kommer fler inlägg, har massor av roliga saker att dela med mig av. Vi hörs snart, puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..