Badkarsdrömmar och inplanerade blogginlägg

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Hej gänget!

Sitter på kontoret och skriver, ska strax gå hem för att laga middag med Thomas men tänkte skriva en uppdatering lite snabbt. Hur mår ni? Jag drog mig till jobbet idag trots jobbig hosta, mådde ganska bra fram till lunch, sedan mindre bra, och nu mår jag toppen igen. Det går i vågor, som man säger. Imorse satt jag och läste tidningen och funderade över hur många gånger Rakhmat Akilovs advokat måste ha fått en stroke vid det här laget. ”Erkänner terroristdåd”, ”besviken med antalet döda – skulle varit fler”. Fy sjutton. Vilken jävla dåre, va?

Tog en runda i Sturegallerian på lunchen och drömde mig bort bland alla dyra kläder och tänkte att jag nog ska bli en bättre bloggare i alla fall. Inte så att mitt innehåll ska förändras så att det inte är ”jag” längre, men blir så inspirerad av alla andra bloggare som dagligen levererar fint och mysigt innehåll till sina läsare. Vill också bli sådan. Vill trippa omkring i gallerian i dessa skor, med en latte i ena handen och en MacBook i den andra. Samt bära denna hatt. Visst känns just den hatten som en slags trotsig kompromiss? Får vibbar av en renodlad Östermalmstjej som ändå vill glida in lite mot hipsterhållet och därför slår slag i saken genom att bära en sån. Synd att den plötsligt blev så instagram-mainstream att den numera inte säger ett enda dugg. Fast fin är den. Ska inte shamea. Tycker ni förresten det är tröttsamt med mina små fantasier? Säg till i så fall. Kan hålla på i evigheter och drömma mig bort. (Typ till badkaret på bilden. Från Glitters showroom inne på en svit på Grand Hotel. Jag och Jasmin höll på att smälla av)

Hur som. Ska som sagt hem snart och laga middag, och imorgon blir det jobb några extra timmar här på kontoret innan det är dags för poddinspelning. Sedan har jag tänkt förbereda några inlägg åt er! Kul va? Tänkte att jag kan berätta vad ni har att förvänta er så att ni inte lackar ur på mitt för tillfället rätt ointressanta innehåll. De inlägg som jag har planerat in just nu är:
– Hur man får inspiration till att skriva
– Att förklara/försvara sin ångest inför föräldrar/omgivning
– Videoblogg Get ready with me (om all teknik funkar)
– Wishlist Februari 2018.
– Storytime del 3 (jag vet att den är försenad!! Jobbar på det)

Låter det kul? Är det något speciellt ni vill läsa om? Dela med er, vetja. Vi hörs sen, puss!

  1. Inlägget om att förklara/försvara sin ångest ser jag fram emot! Jag skäms fortfarande ibland och känner hur jag inte kan eller vågar öppna upp mig även om det är det enda jag vill och behöver. Kram på dig

  2. Jag tycker verkligen inte att du ska ha andra torra bloggare som ideal för din blogg. Dina läsare vill ha ”den äkta varan” och det är det som gör din blogg ganska unik.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..