Shirts for days

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Hej gänget! 

Hur mår ni? Jag sitter på kontoret och pillar lite med en intervju som jag rättas. Jobbar egentligen inte idag men kom in ändå för att fota några grejer för en kund. Mår bättre än vad jag gjorde igår, men känner mig rätt tung i huvudet. Ni vet hur det kan vara. När det känns som om man har vakuum i hela hjärnan. Kul, kul.

Ska strax iväg till studion och spela in ett nytt poddavsnitt med Emelie. Vi ska prata om *trumvirvel* ångest! Och antidepressiva! Spännande, va? Jag får ofta väldigt mycket frågor om just detta så kan vara bra att ta upp. Om ni undrar något speciellt får ni jättegärna kommentera nedan så ska vi svara så gott vi kan.

Vidare till annat. Har samlat lite skjortfavoriter här under, som jag lovat. Hur fina är de inte? Är tyvärr rikspank så det är inte läge att börja shoppa loss nu, men nästa månad kanske. Klicka på länkarna för att komma direkt till plaggen!


Lila skjorta // Grön skjorta


Blommig skjorta // Blommig blus // Beige blus

Blommiga kläder är verkligen något som gör mig glad. Har alltid varit väldigt negativ till blommor och print i största allmänhet, kanske på grund av att hela högstadie- och gymnasietiden då alla gick omkring i primeboots och blommiga blusar med volanger. Blev helt anti. Men! På senare tiden har jag blivit besatt av allting blommigt (har dock fortfarande ganska svårt för volanger, lol). Med det sagt menar jag print som de ovan – blommiga tryck som ser ut typ såhär ger mig rysningar. Men lär väl återkomma om en vecka och älska sådana tröjor.

// Vit skjorta //

Tipsade om denna för ett par veckor sedan men den tål att tipsas om igen. Hur fin! Den är dyr som attans men ni hittar ett billigare alternativ här (dessutom på rea!) Önskar bara att jag hade lika friskt och tjockt hår som modellen på bilden, det hade passat fint till. Älskar de röda skorna hon bär också, i alla fall på bilden, när man ser dem framifrån. Annars ser de ut såhär. Den skomodellen är nog den fulaste jag vet. Det är helt sjukt. Dessutom är det som om någon har velat göra dem ännu fulare genom att designa dem såhär. Jag förstår verkligen inte vad som hände i briefing-mötet på NA-KD när de bestämde sig för att lansera dem i det printet. Ett av världens alla mysterium.

Det var allt för stunden. Vi hörs lite senare gänget, puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..