Wishlist – februari 2018

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks och reklam för Studio Levels. 

Dags för månadens wish-list! Om ni vill se januaris önskelista kan ni klicka här, det är lite fler grejer i det inlägget. Är så himla taggad på vår och värme. Det lär väl dröja ett tag till men känner att man lika gärna att smygstarta med lite fina grejer som lyfter upp en under vintermånaderna. Klicka på länkarna för att komma direkt till produkten!

Broderade jeans. Tycker det är så himla nice med jeans som ”piffats upp” lite. Det kan var något litet, som på dessa jeans (NA-KD) eller mer synligt som på dessa (NA-KD). Vilken föredrar ni? Jag tror jag är lite mer för små detaljer som inte syns så mycket, som dessa (dock kanske lite kontroversiellt quote på dem, haha..?)

Sammetsskor. Fyfan i helvete vad snyggt det är. Jag äger ett par lårhöga stövlar från Nelly.com som ser ut som dom på bilden, har haft på mig dem x antal gånger så ni har sett dem förut. Den färgen såldes slut direkt, så himla synd, MEN de har kommit ut med en lite mörkare nyans som jag tycker är så fin (här). Dessutom på 50% rea?? In och kika genast. Förutom de stövlarna har jag ett par boots i silver, använder dem dagligen. Hittade ett par liknande från NA-KD för ett bra tag sedan och frågade er vilka jag skulle välja, om det var denna färg eller denna. Minns ni vad ni röstade på..? 🙂 Kanske dags att slå slag i saken.

Ringar. Min nya grej! Fast, det kräver typ att man har välvårdade naglar. Jag som manisk nagelbitare måste alltså pallra mig iväg till en salong för att fixa det där varje månad. Ska faktiskt iväg imorgon och göra om dem på en ny salong, Studio Levels heter dem. Ska bli himla skönt att ta tag i det. Hur som, jag gillar sådana här ringar mest, lite mer minimalistiska, men om jag ska ut drar jag gärna till med lite extra stora, som dessa (lite Game of thrones-feeling på dem?). Jag gillar verkligen Gina Tricot när det kommer till smycken, väldigt prisvärd och fin design. Här hittar ni alla ringar!

Har ni några februari-cravings att dela med er av?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..