Veckans planer

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks samt reklam för Bookatreat.se


// Skjorta: Nümph // 

Måndag: Var på pressfrukost för ELLE decorations imorse för att intervjua vinnare. Väldigt härligt att starta dagen med hotellfrukost må jag säga. Jobbar till kl 18, sedan ska jag svänga förbi mataffären och inhandla mat för veckan. Pratade med Thomas här om dagen om hur jag har en dröm om att jag, inom en snar framtid, ska strosa omkring inne på Hötorgshallen istället för på ICA varje fredagseftermiddag och handla mat för kvällens middag. Visst låter det härligt? Köpa riktigt bra kött, fisk, provsmaka ostar och vela mellan plommonmarmelad från södra Frankrike och spansk chorizo som köps per hekto, bara för att köpa båda två. Fortsatte med att beskriva hur jag vaknade upp på lördagsmorgonen dagen efter, rostade nybakat bröd från bageriet nedan och drack te medan jag lyssnade på P1. Han tittade upp från telefonen och sa “beskriver du en “min helg” nu?”. Jag stannade upp och sa förvånat, “ja, det gör jag”. Sedan bröt jag ihop och lade mig i fosterställning. Skämt åsido. Nu spårar jag ur igen. Jag ska handla mat, det var det jag ville säga.

Tisdag: På morgonen ska jag göra en telefonintervju, sedan jobba till kl 18 och så direkt hem efter det. Fixa mig lite, möta upp Inez som förhoppningsvis lyckats lägga vantarna på något gott från Karma (ladda ner den appen förresten, om ni inte redan har gjort det. Man kan köpa mat som egentligen skulle slängas för ett otroligt billigt pris. Bra för miljön och plånboken). Vi ska äta lite hemma hos mig innan det bär av till Nordiska Galleriet där vi ska se en utställning och dricka en cocktail eller två. Mys ju.

Onsdag: Jobb till 18, sedan hem och fixa mig lite innan det är dags för YSL-event på A House. Ska bli så himla kul, ser verkligen fram emot det…! Stressar lite redan nu över vad jag ska ha på mig, dock. Funderar på att köra på den här kjolen från Nelly. Den är extrem. Väldigt tight och hög bondage-känsla, haha, men snygg som sjutton. Vad tror ni? Man kanske kan klä ner den med ett par låga skor eller något.. Eller så kör jag på en topp, har en som ser ut såhär från NA-KD fast utan urringning. Lär väl frysa ihjäl men vad sjutton gör man inte.

Torsdag: Förmodligen kommer jag att vara bakis eftersom YSL festen håller på till sent, men förhoppningsvis har jag varit förnuftig nog att dricka med måtta. Hur som helst ska jag jobba hemifrån på förmiddagen, sedan möte vid 13, och så podd-inspelning. Vi ska ha en gäst! Kommer bli så roligt. Efter inspelningen ska jag hem, byta om och sedan dra iväg på ett event. Får se vem jag lyckas släpa med mig dit.

Fredag: Klockan tio ska jag äntligen klippa mig! Ni förstår inte hur taggad jag är. Jag ska till Andrei på Pure Ambition. Det är i samarbete med bookatreat.se som ni nu får 25% rabatt hos om ni anger koden OLIVIA25. Kul va? Älskar bookatreat, mår bra av att scrolla igenom alla behandlingar och boka in lite smågrejer som lyfter humöret såhär års. Ladda ner appen eller kolla in deras hemsida! Jag har i alla fall ingen aning om vad jag vill göra med håret, förutom att jag vill ha en förändring. Så, fråga till er; borde jag klippa lugg..? Hur som, efter besöket ska jag hem, jobba i några timmar och sedan sätta igång med lite garderobsutrensning. Funderar på att dra igång en bloppis, vad tror ni om det? Skulle ni tycka det var kul? Har så just mycket kläder som jag aldrig använder, kan vara bra om de kommer till nytta. När jag känner mig klar med den rensningen ska jag kanske ta ett AW-möte, innan det är dags att checka ut för helg.

Lördag-söndag: Ingenting alls planerat, så himla skönt. Får se vad som dyker upp!

Nu en fråga till er! Har tänkt göra en videoblogg under någon av dessa dagar. Vilken dag skulle ni vilja att jag filmade? Något speciellt ni vill se? Skulle bli så glad om ni ville kommentera, har beslutsångest. Kram på er!

  1. Jag har äntligen vågat skriva på ett kontrakt för en ny lägenhet. Fick nycklarna och det ligger bara ett stenkast borta från min kille, kunde egentligen flyttat in idag, men jag vågar inte än. Har gett mig själv till slutet av veckan iallafall. Men, det går väl framåt.. Går sönder inuti hela tiden men jag har vågat ta ett steg ifrån detta iallafall.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..