Fredags-AW, bästishäng och tacokväll

Fredagen började på bästa sätt med en mysig frukost framför Morgonstudion. Jag bor ju i samma hus som ett bageri, så ibland springer jag eller Thomas ner och handlar nybakade frallor om vi känner att vi har råd och lust, haha. Drack te, kollade nyheterna och hade en allmänt skön morgon innan jag började jobba.

Mot kvällen träffade jag denna fina tjej för en AW på Grodan. Jag och Jennifer har mailat i säkert ett halvår fram och tillbaka men aldrig träffats, så vi tog tag i saken och bokade in en dejt. Pratade om framtida samarbeten, livet, ångest, bloggvärlden och så vidare. Lite allt möjligt helt enkelt. Så himla kul att vi klickade och kom bra överens. Jag har sådan tur som får jobba med människor jag diggar, det är få förunnat…!

Träffade Michaela på kvällen och hängde hos mig innan vi drog ut. Vi hamnade på lite olika ställen, dansade och drack drinkar till sent på natten innan vi åkte hem till mig och däckade. Älskar den där lilla människan. Så klok och fin.

På lördagen var jag rätt bakis hela dagen, låg och slökollade på serier med Thomas innan vi tog tag i oss själva vid femtiden. Då hade vi alltså lovat Jacques och Olivia att bjuda på middag innan kvällens fest, vilket vi till slut tog på största allvar? Vet inte vad som hände men planerna gick från att slänga ihop något enkelt till världens projekt och det slutade med att vi båda blev helt hysteriska. Önskar att jag hade dokumenterat vårt sammanbrott; jag står halvt naken, endast iklädd strumpbyxor som precis gått sönder och är gråtfärdig medan Thomas stryker en skjorta med hetsiga rörelser. Hahah, gud vilken syn det måste varit. Men – vi fick ihop en väldigt bra middag till slut.

Efter middagen drog vi på hemmafest alla fyra. Det var väldigt roligt uppstyrt, goda drinkar och lustgas. Vad mer kan man behöva liksom. De flesta fortsatte vidare till Moon men jag och Thomas drog hem vid två-tiden, väldigt skönt må jag säga.

På söndagen spenderade vi exakt hela dagen framför olika TV-serier och filmer. Köpte sushi och glass och bara halvsov i soffan. Himla skönt vaaaaa. Jaja, det var min helg! Borde jag göra flera sådana här inlägg?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..