Uppförsbacke

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

God morgon gänget!

Hur mår ni? Jag är ganska trött, varit en lång helg. Ska sammanfatta med lite sen, tog faktiskt ganska bra med bilder för en gångs skull. Hur som, är redo att komma in i rutiner och funderar faktiskt på att ta det lugnt på riktigt denna helg som kommer. Vet inte hur det är för er, men om jag har haft en röjig helg med mycket utgång så blir det alltid en sådan otrolig uppförsbacke att börja jobba igen på måndagen. Som att man måste börja om. Är ni likadana?

Har en hel del att ta itu med denna vecka i alla fall, mest tråkiga saker om jag ska vara ärlig. Måste städa lägenheten, köpa nya hörlurar (RIP), förbereda matlådor inför veckan (blivit väldigt mycket hämtmat senaste tiden..), tvätta, fota samarbeten.. Ja, ni fattar. En vanlig vecka i februari. Förutom det väntar jag spänt på att beställa hem lite nya grejer, jag har ju tyvärr glömt mina svarta boots i Paris så har bestämt mig för att klicka hem dessa. Vad tycker ni? Ganska vanliga, men ändå sådana man inte kan klara sig utan känns det som. Dessutom på rea. Jaja. Nu ska jag återgå till att ta tag i dagens bestyr. Vi hörs snart!

PS. Glömde skriva. Missade att lägga upp Reader’s Friday i fredags, förlåt för det…! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..