Veckans planer

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks och reklam för Studio Levels. 


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Måndag: 
Jobb under dagen, sedan möta Thomas och handla mat inför veckan. Vuxet, va? Vid 19 har jag en intervju inbokad med en patient och sedan ska jag storstäda lägenheten. Okej, detta kommer låta vidrigt, men jag ser fram emot det? Sätta på P3 dokumentär i lurarna, dra på mjukisbyxor och bara röja. Vem har jag blivit?! Jag vet inte.

Tisdag: 
Jobb! Intervjua för Min helg, skriva rent artiklar, redigera några bilder… Same old. Efter jobbet kanske jag ska äta middag med pappa, har inte riktigt fått klartecken från honom ännu. Annars blir det hem och jobba. Har bestämt mig för att verkligen vara effektiv denna vecka, så att jag kan känna mig nöjd när det väl blir helg. Hemskt att jag tänker så egentligen, eftersom jag var supereffektiv förra veckan också, men att jag redan vill växla upp takten. ÄR jag Isabella Löwengrip? Ja, tydligen. Nytt poddavsnitt kommer ut också, med en gäst! Spännande va?

Onsdag: 
Jobb som vanligt, sedan presslunch med nelly.com och Petra. Ska dit med mina kollegor vilket jag tycker är så kul så kul. Mot kvällen är det öppning för Eataly, dit jag också ska med jobbet. Ser fram emot det, så mycket som det pratats om den där jäkla restaurangen som aldrig blir klar haha. Veckans “tankar kring…” kommer upp också!

Torsdag: 
Frukost med VeckoRevyn på morgonen. Ska bli härligt att träffa gänget och alla andra bloggare! Missade deras julfrukost pga jobb, så har inte hunnit träffa alla ännu. Efter det tänkte jag sätta mig på Mellqvist och skriva innan jag drar vidare till Kungsholmen för att fixa naglarna hos Engla (visst har hon ett härligt instagram-konto?). Gjorde nya i helgen men pga en viss oförsiktighet från min sida har några ramlat av… Bestämt mig för att inte förlänga dem den här gången utan bara köra förstärkning så att jag kan bygga upp en hållbar grund. Har hur som helst ordnat rabatt till er hos henne men mer om det sen!
Efter nagelbesöket ska jag träffa Emelie för att spela in podd, sedan hem och jobba samt förbereda middag. Agerar värd för Jasmin och Emelie som kommer över på tjejmiddag.
Jag har bestämt mig för att vlogga under torsdagen, en liten “follow me around”, vad tror ni om det? 

Fredag: 
Jobba hemifrån heeeela dagen. Ska bli så skönt, har verkligen ingenting inplanerat förrän på kvällen så tänkte bara sätta mig ner och gå igenom allt. Förutom att skriva, förbereda inlägg och svara på mail så funderar jag på att dra igång den där bloppisen jag nämnde förut? Har så himla fina kläder hemma som bara glömts bort. Bland annat en skinnjacka som ser ut såhär. Hur otroligt fin är inte den? Lovar att sätta billiga priser. Dock – tycker ni att jag ska lägga ut allt i ett blogginlägg, göra en video eller starta ett instagram-konto? Hur gör folk? Let me know vad ni föredrar. Alla tips mottages.
Mot kvällen ska jag i alla fall fira min vän Maja som fyller 20! Ska bli så kul så kul. Tänkte skina hela natten lång i dessa skor (dock i ljusrosa). Vad annars?

Lördag-söndag: 
Ingenting planerat förutom att ta det lugnt och förbereda inför nästa vecka.

Det var mina planer! Hur ser er vecka ut?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..