Party-set för utgången + rabattkod

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Fått en grej för set. Jag får alltid känslan av att folk med set har koll på livet och samma sak med matchande kostym. Förstår ni hur jag menar? Det känns liksom som en genomtänkt grej att köpa – ett set, som man kan ha ute eller på kontoret eller liknande. Snyggt, trendigt och jävligt bekvämt med tanke på att man slipper den där hysteriska timmen innan utgång då man pendlar mellan att vilja kasta sig ut från fönstret och sätta sig gråtande och naken på golvet för att man inte har någonting i garderoben. Hm, jag kanske pratar för mig själv nu, men så ser mina fredagskvällar ut i alla fall.

Har listat mina favorit-set för utgång här under! Klicka på länkarna för att komma direkt till produkten.

// Svart glitterset //

Lila set, polo // Silverglittrigt set // Lila set, halter 

Silvrigt set kjol (REA) // Silvrigt set byxor 

Svart set // Ljusblått set // Grått set 

Och ja juste, har ju en rabattkod till er…! Fram till imorgon (torsdag) kl 00.00 får ni 25% på allt utom rean om ni uppger ilu-se . Bara att gå loss! Vi hörs sen gänget, puss och glad alla hjärtans!

  1. Hej Olivia! Tack för en grym och inspirerandes blogg! Jag har en fråga(ursäkta om det är för personligt) men för ett tag sen så skrev du att du inte tjänade några pengar på dina jobb? Du beskrev det som att du knappt hade råd att köpa lunch. Har detta ändrats? Om inte hur kan du ändå bo i fin lägenhet, shoppa osv?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..