Redo för våren

ANNONS: Inlägget innehåller reklam för bookatreat.se

Här om veckan tog jag äntligen tag i något jag länge skjutit upp och ignorerat — nämligen min hårsituation. Senast jag klippte mig var alltså i mars, så ni fattar hur akut det var. Jag snackade ihop mig med bookatreat och fick boka ett besök hos bästa Andrei på Pure Ambition för att ta tag i problemet.

Slog mig ner i frisörstolen och hörde honom mumla bakom mig. Jag kunde förstå varför; mitt hår var bokstavligen i katastrofläge. Topparna var slitna, utväxten två decimeter och håret var allmänt så torrt att det kändes som sandpapper. Det var helt enkelt väldigt olyckligt.

Jag hade inte tänkt göra någon drastisk förändring utan ville mest fräscha upp så att håret kunde växa sig lite starkare och tjockare. Det slutade med att vi körde naturliga slingor med en ny teknik som gör att håret ser lite solblekt ut. Precis vad jag ville ha, den där looken man får efter en sommar på stranden när håret skimrar och slingorna smälter in i den naturliga färgen.  

Vi klippte också kortare samt drog till med lite lugg, eller gardinlugg som det så fint kallas. Resultatet blev detta som ni ser ovan! Fräscht, tjockt och naturligt. Det bästa är som sagt att slingorna verkligen smälter in i min naturliga färg, så det blir ingen jobbig utväxt efter några veckor. Jag är så himla nöjd med Andrei, kände mig trygg i hans händer. Tycker det är viktigt med en frisör som faktiskt förstår vad man vill ha och lyssnar på ens önskemål, vilket jag verkligen kände att han gjorde.

Åh, jag skuttade verkligen därifrån. Kändes så himla, himla skönt. Är redo för våren!! Jag bokade min tid genom bookatreat.se, där ni nu får 25% rabatt om ni anger koden OLIVIA25. Hur fett? De har, förutom frisörssalonger, massor av olika behandlingar att välja mellan. Ladda ner appen och kika igenom!

PS! Klockan 18.30 kommer jag köra en liten tävling på min instagram! In och kolla där sen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..