Nya naglar

 

ANNONS: Inlägget i samarbete med Studio Levels

Här om veckan gick jag och fixade naglarna hos min nya nageltjej Engla. Vi gjorde långa, matta gelénaglar, men tyvärr är mina egna naglar så himla tunna och trasiga så de gick av ganska fort… Något som egentligen inte borde hända, men jag är ju en kronisk nagelbitare också. Hur som, gjorde ett återbesök och denna gång blev det korta naglar i en skogsgrön färg! Är så nöjd och glad, känns som det perfekta för just mig. Vill bara att naglarna ska vara fräscha och fina, och nu kan de dessutom växa i takt med mina egna så att vi kan bygga på dem. Ni ser resultatet i videon ovan! (klippte ihop ganska snabbt så förvänta er inte något i världsklass haha..)

Brukar ni göra era naglar? Jag har länge helt och hållet struntat i det, men numera är det livsviktigt för mig. Framförallt eftersom jag som sagt biter på dem. När jag går på möten eller när jag jobbar känner jag mig fruktansvärt ofräsch och nästan oseriös om jag inte har fixade naglar. Behöver inte vara något särskilt, så länge de är fina. Om ni vill prova på så måste ni boka in er hos Engla! Världens bästa, sötaste och härligaste tjej. Hon har dessutom precis börjat på en ny salong så hon behöver bygga upp en stark kundkrets. Om ni anger mitt namn får ni en bra rabatt, billigare än de flesta ställen skulle jag säga. Ni hittar hennes instagram HÄR!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..