Krympande huvud och tråkiga sysslor

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Hej gänget!

Hur mår ni? Jag mår superbra trots en lite mindre bra morgon. Vaknade med en lätt migrän som jag visste skulle hålla i sig hela dagen om jag inte tog mina migräntabletter. Problemet är bara att de är väldigt starka så blir totalt golvad av dem. Tog en och lade mig i sängen medan det kändes som om huvudet krympte och försökte att strunta i känslan. Men ja, en timme senare var migränen borta och effekten av medicinen hade börjat ebba ut. Så nu mår jag bra! Sitter hemma och jobbar, har lyssnat på radio och städat lite samt svarat på mail och sådant. Ska bara göra tråkiga saker idag, tyvärr. Maila, planera samarbete, skicka fakturor, betala räkningar, städa… Ja, ni fattar. Sådant man måste göra helt enkelt.


Visst är min nya tröja fin? Fick hem den förra veckan. Den är faktiskt ett del av ett set (såhär ser det ut) men jag diggar att ha bara tröjan också. Ska visa alla kläder jag beställde sen.

Nu ska jag återgå till mina sysslor. Vi hörs snart! Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..