Vårens tjocktröjor

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Medan jag skrivit det här inlägget och fixat med bilderna vill jag bara säga att vädret har varit helt schizofrent så jag har varit tvungen att skriva om flera gånger haha. Började med att det var soligt ute och så skrev jag att ”nu när det snart börjar bli lite varmare ute…”, men fem minuter senare började det snöa och i skrivande stund är det en mindre storm utanför mitt fönster. Nåfuckingväl. Jag är en sådan som förnekar vintern och tar ut våren i förväg. Gick omkring i skinnjacka till januari och nu bär jag min fantastiska rosa kappa (denna) som visserligen är otroligt snygg men å andra sidan är den ganska tunn. Stoppar dock inte mig. Har bestämt mig för att det ska bli vår nu och då gäller det att bita ihop. Så för att vara ännu mer orealistisk har jag samlat några favoriter från NA-KD i tjocktröje-väg. Alla med härliga färger för att pigga upp sinnet och snabba på vårkänslorna.

Blå // Rosa

Dessa länkade jag förut men de tål att visas igen. Hur otroligt härliga är de inte? Pastelliga färger gör mig varm i själen. Dessutom diggar jag verkligen ballong-ärmar, men det vet ni ju redan. Tänker att man kan matcha den rosa tröjan med denna kappa bara föra att ta saker och ting till en ny, lite mer hysterisk, nivå. :’)

Svart // Gul // Rosa

Jag har faktiskt en likadan som den svarta hemma! Inte samma märke men de ser nästan exakt likadana ut. Älskar den. Framförallt eftersom jag gillar blommor. Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan, att jag skulle gilla blommiga kläder. Det är faktiskt helt absurt. Men med blommiga kläder menar jag lite mer subtila prints, gillar inte när det blir för gulligt. Som den här blusen. Känner att den skriker gallerian-häng och primeboots. Sue me. 

Blågrön // Röd

Meeeer balloooongärmar. Yas. Jag har ju en ballong-ig tjocktröja i rött (denna) som jag använder lite för mycket. Ni har sett den på både bloggen och instagram. Hur som, drog med dessa av den enkla anledningen att jag gillade färgerna. Men som ni vet har jag förbjudit mig själv från att köpa fler röda plagg eftersom det börjar gå överstyr. Fick hem denna väska här om veckan och när jag insåg att jag kunde matcha den exakt med denna kjol, denna tröja och dessa skor behövde jag ta ett allvarligt snack med mig själv. Jag måste gå vidare.

Blågrön // Blå // Orange

Det här är så konstigt, men så fort jag såg dessa tröjor tänkte jag direkt på min vän Madison. Vet inte varför?? Det känns bara som en sådan tröja hon skulle ha på sig. Älskar den orangea, den är så SKRIKIG. Sådant gillar vi! ATTENTION!! Skulle nog ha trivs bättre som trafikkon än människa om jag ska vara ärlig.

Det var det! Hittade ni någon favorit mina kära? 

  1. Hej Olivia!! Jag har fått för mig att du är en sådan person som älskar att få kritik, konstruktiv det vill säga, för att bli en bättre människa och hela den biten. Tror jag läst ett inlägg eller en tweet om det i alla fall. Och jag förstår att detta är din blogg, gillar man inte det som skrivs kan man sluta läsa. Men detta är INTE menat så och jag kommer fortsätta läsa ändå 😉 Detta kanske inte är något du tänkt på och då blir glad över att jag säger det till dig, eller så öppnar min fråga kanske till en intressant diskussion istället! SÅ till min fråga eller min kritik; Är det verkligen okej att använda diagnoser i synnerhet ,som i detta fall, eller andra psykiska besvär i allmänhet när man beskriver något? Syftar här på att vädret är ”schizofrent”. De människor som har diagnosen schizofreni lider nog oändligt mycket i perioder och jag känner att uttryck som dessa förminskar detta litegrann, samtidigt som jag förstår att det är ett skämt, såklart. Tänker också lite på din irritation angående folk som använder ”ångest” så lättvindigt och att det förminskar oss som lider av extrem, eller ”riktig”, ångest. Är det inte lite dubbelmoral? Vad tycker du? Skulle bli superglad om du kunde komma med ett intressant svar! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..