Nystart

Hej gänget.

Måndag. Idag har jag varit på jobbet, hanterat PR-människor och profiler samt skrivit artiklar och rättat intervjuer. En produktiv dag, på många sätt. Och jag är faktiskt innerligt glad att det är måndag, och ny vecka. Blir en liten nystart för mig på många sätt.

Jag är nämligen singel, igen. Det blev ett kort och icke så händelserikt förhållande med många bråk och ganska lite kärlek. Sånt händer, antar jag? Det känns skönt att vara singel, jag tror inte att någon av oss hade orkat med den andre särskilt länge till ändå haha. Vi är så fundamentalt olika och egentligen fattar jag inte varför jag lade så mycket energi på att försöka fixa något som uppenbarligen bara var dränerande för båda. Inget ont mot honom (kanske lite bara, eftersom han dumpade mig på sms. Vem gör sådant i vår ålder? Till och med min 17-åriga syster frustade äcklat). Men absolut rimligt att gå skilda vägar. På alla sätt.

2 bilder från helgen. Kostym från Saint Tropez. 

Hur som, ni behöver inte vara ledsna för min skull. Inga tårar, ingen ångest, inget krossat hjärta från min sida. Bara ett enormt slöseri med tid. Jag tror vi lurade oss själva att vi var kära när vi inte var det och det gav oss några månader av fina samtal, roliga kvällar och många skratt men också alldeles mycket skit för att vara värt det. Och nu går vi vidare. Vi kommer säkert att bli vänner någon gång i framtiden, vi har väldigt kul med varandra när vi inte förväntar oss något från den andre.

Ser fram emot att komma tillbaka i alla fall. Har saknat mig, och er <3 Vi hörs sen gänget, puss!

  1. Fyfan vad rimligt det låter. Fyfan vad skönt!!! Har för övrigt läst igenom typ hela din blogg och är tyvärr rädd att bli din största stalker :))) Så bra och fin människa på alla sätt och vis. Så HÄRLIGT och befriande att ”träffa” en normal person för en gångs skull haha. Keep up ditt grymma jobb! kramiz

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..