Önskelista – Mars 2018

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Vårkappa
Egentligen inte på min wish-list just precis nu eftersom jag precis har börjat använda min nya rosa kappa från Nelly (här). Den är så otroligt drömmig så jag vet inte var jag ska börja. Får komplimanger hela tiden! Väldigt billig också. Hur som, jag har kikat på några från Gina Tricot, bland annat denna och denna, samt denna från Bubbleroom. Hur fina? Viktigast för mig just nu i den kategorin är att de går i ljusa färger. Behöver mer pastell i mitt liv.

T-shirts 
Haha, kommer ni ihåg när alla gick omkring i sådana här t-shirts i typ femman…? Vad i helvete liksom. Fattar ingenting, är det trendigt igen? Jaja! Annars tycker jag Gina Tricot har överträffat sig själva på senaste tiden. Om det är något basplagg jag inte vill gå utan är det en t-shirt som sitter sådär perfekt över axlarna. Basic. Stilrent. Yas. Hittade denna från Gina Tricot med perfekt form och denna ASCOOLA från Bubbleroom.

Kostymbyxor
Fick hem dessa byxor här om veckan och tror jag har använt dem varje dag sedan dess? Tyvärr är de lite för stora i midjan men löser det med en hårsnodd som jag sedan viker in i linningen. De är hur jäkla fina som helst. Annars har jag kikat på dessa från Gina (ahh kolla printet!) och dessa från Bubbleroom. Vilka tycker ni? Första paret är min favorit.

Sneakers
Har två par fina sneakers från Philip Hög som jag ser fram emot att börja använda, men annars är jag rätt dålig på den typen av skor. Jag äger egentligen bara klackar. Bär högklackat varje dag, det är typ inte så bra för mina vader men har lärt mig numera. Jag gillar i alla fall dessa och dessa, båda från Bubbleroom. Ljusa och fina och redo att bli smutsiga efter en dags användning :’) Haha.

Hittade ni några favoriter? Let me know gänget! ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..