mandag 1 februari

Idag vaknade jag redan vid halv atta, hoppade upp ur sangen, kladde pa mig och sprang ner pa gatan och kopte frukost. Sen begav jag mig av till piren for att hoppa pa en battaxi for att aka langs med floden ner till skytrain-stationen. Det var en harlig battur med mycket att se pa langs med floden. Sen tog jag skytrain in till central. Dar borjade jag med ett besok pa ocean world. Fick se alla sorters fiskar, aka glasbattenbat, bada fotterna bland fiskar (konstig kansla :P) och se en 4D-movie. Love it! Efter tva timmar dar fortsatte jag till MBK for lite shopping. Och herre min gud vad jag har shoppat! Det finns sa mycket och ar sa billigt! Det blir till att skicka hem ett paket innan jag aker harifan, for annars blir vaskan for tung :) Jag tillbringade sakert fyra, fem timmar pa MBK innan jag bestamde mig for att aka tillbaka till hotellet, men da var jag helt slut och alldeles vilse. Det tog ett bra tag innan jag hittade ut. Men vem skulle inte ga vilse dar lixom nar jag som har sa bra lokalsinne gor det? haha.
Nu ar jag iallafall tillbaka och har just skypat lite med familjen. Hann aldrig med nagon massage igar sa ska ga och fa det nu istallet. Sen ska jag ata bananpannkakor :P
Har laddat upp lite bilder.. gar hur segt som helst, sa det blev inte sa manga, men nagra iallafall :)

Tog just en bild pa solnedgangen fran takterassen! Det ar sa vackert 🙂


har bor folket i sina batar langs floden

bathus

fiskar

koraller

mer fiskar

mbk

frozen yoghurt saklart! 😀

inne pa mbk.. det var inte bara ett sant har stalle 😛 hur stort som helst!

pavag hem igen

och en sista bild pa vaskan och skorna som jag kopte pa marknaden igar. Jag alskar skorna!

Grattis till pappa som fyller ar idag ocksa! Jag tanker jattemycket pa dig ♥

/ Emma.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..