God natt

Gokväll på er ♥

När jag var färdig med min massagekund idag ringde syster Julia på dörren lite lagom för att få sig massage hon också, så idag har jag gjort två behandlingar! Kvällen har vi ägnat åt att äta middag och se på ”Sveriges mästerkock”. Mysigt med lite syskonmys, känns som om det var länge sen jag träffade Jullan!

Nu har jag krupit ner i sängen. Ögonen har grusat sig och jag är SÅ trött. Är inne i en dygnsrytm där jag somnar redan vid tio och vaknar runt halv sju, sju nu. Hehe! Men imorgon bitti klockan noll sju nollnoll väntar en hög tvätt och tvättstugan på oss så det börjar bli dags att sova 🙂

God natt med er!

/Emma.

  1. Taaack klämmet mitt 😀 haha, jajemän nu är jag med i klubben! Gamla Kilåsen, på Mellanvägen. Så det är väldigt nära hem till dej när du är i Tarsby 😉 <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..