Kungsleden närmar sig

Hej mina fina läsare
 
Som ni vet ska jag och Per gå en sträcka av Kungsleden i augusti. Flyget är bokat och tältet, fältköket, sovsäckarna, liggunderlagen, vandringskängorna och ryggsäckarna stor redo. På handlingslistan står regnkläder, keps, vandringskläder och fjällkarta, samt lite annat smått och gott. Och på ”todolistan” står bland annat att torka frukt. Det är ganska mycket förberedelser som ska fixas inför en vandringsresa!
 
Förra sommaren gjorde vi en roadtrip i Italien och startade då med att åka bil från Bergamo upp til Bormio för att vandra i bergen uppe på 3000 meters höjd. Bilresan upp och ner dit var något av det vackraste jag varit med om i naturväg. vandringen var ännu mer fantastisk och jag kan verkligen rekommendera er att åka och vandra i Alperna. Jag har verkligen inte gjort det för sista gången!
 
 
 
 
 
Är det förresten någon av mina läsare som har gått Kungsleden och har något bra tips att dela med sig av? 🙂
 
Kram / Emma.
  1. Hej Emma! Har du tips på några glutenfria energibars, som passar en känslig mage?:) kram!

    Svar:
    Hej Ida! http://emmabarremyr.blogg.se/2012/june/proteinkaka-med-smak-av-paron-och-vanilj.html Klicka på länken så får du recept på mina glutenfria proteinkakor. Grundreceptet är 3 dl nötter, 1 dl glutenfria havregryn, 1 mosad banan och 2 äggvitor. Sen kan du experimentera hur du vill – kakao, äpple, kanel, kardemumma, pepparkakskryddor, päron, blåbär, kokos, hallon, vaniljpulver – använd lite fantasti så blir det säkert gott 🙂 Kokosbollarna som jag gör är också glutenfria, men de innehåller russin och katrinplommon vilket kan vara jobbigt för magen, för min funkar det dock utmärkt! Om du vill testa dem så finns de här – http://emmabarremyr.blogg.se/2012/april/kokosbollar.html Sen kan jag även rekommendera dig RawBite – dom är supergoda och du kan beställa dem här -> http://nyttobox.se/?cat_id=148 🙂 Kram
    Emma Barremyr

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..