Glassig smoothie med tropiska smaker

God morgon ♥

Idag har jag vaknat upp hos mamma och pappa i Torsby! Jag är dock ensam hemma med hundarna så morgonen har varit lugn och skön med frukost och jobb i soffan. Jag har precis betat av dagens PT-onlinejobb och ska snart stänga ner datorn för dagen. Tänkte åka till gymmet en sväng och sedan hälsa på farmor och farfar innan jag börjar jobbet vid 16.00 i eftermiddag. Ett långt 24-timmarspass står på schemat så därför laddar jag med ledig tid fram tills dess!

Jag har snöat in på gröt, alternativt smoothie och smörgås med stekt ostägg till frukost och idag blev det, det sistnämnda! Jag fann en påse med ”smoothiefrukt” i mammas och pappas frys som jag mixade ihop med havremjölk och frusen banan. Toppade sedan med passionsfrukt som satt som pricken över i:et! Mumma!

Ingredienser:

  • 1 påse smoothiemix <– (klick)
  • 1 frusen banan
  • 2 dl havremjölk

Mixa ihop alla ingredienser medans frukten fortfarande är frusen till en glassig konsistens! Det blev supergott 🙂

 

Vad äter ni till frukost idag? 

Maila bild med bloggadress/ instagram till emma@ptbyemma.se!

 

Kram / Emma.

LOADING..