Podcast – jag gästar Kocken i klackar!

Hej vänner ♥

Nu kan ni äntligen lyssna på podden som jag och Maria spelade in förra veckan!

Jag var otroligt nervös och ni får ha lite överseende med det! Podden skulle läggas upp helt oredigerad och detta var något helt nytt för mig. Jag försöker att inte granska mig själv kritiskt, jag är ju bra som jag är – men det här är svårt! 🙂 Vi pratar om mig och min bakgrund, om självkänsla, kontrollbehov och vad vi kan göra för att må bättre! Hoppas ni gillar och tar åt er av det vi säger – det här är för er fina ni ♥

Varsågod att lyssna!

 

Kram / Emma.

  1. Det var jätteintressant att höra lite av dina tankar och din berättelse i tal. Du har inte funderat på att spela in egen pod? Din röst var så harmonisk och dialekten så himla härlig, skulle vara så himla kul att få höra mer av dig!

  2. Heej Emma, jag e 16 år och allt de du sa om ditt förflutna stämmer in på mig i nuläget. Jag blev rörd när jag lyssnade, för att det var som att få sanningen kastad i ansiktet. Jag ska kämpa och försöka släppa kontrollen och köpa Mias bok. Jag ska ta åt mig av det ni sa och lära mig av de.

  3. Riktigt intressant att lyssna på din historia och era kloka ord! Håller med om att Mia Törnblom är helt fantastisk! Har läst boken ”Mia Törnbloms samlade tankar om självkänsla” och var på en föreläsning hon hade l i slutet av förra året där jag även fick träffa henne en kort stund efter, otroligt rolig och inspirerande människa!

    Men trots att jag läst mycket om självkänsla och blivit inspirerad av Mia har jag fortfarande svårt att tycka om mig själv. Det är ingen liten process att bryta de negativa tankarna som kommer automatiskt och programmera om hjärnan till att tänka positiva tankar. Det kräver mycket träning och de gånger jag försökt jobba med självkänslan har jag tyvärr tappat det väldigt snabbt. Kände att jag fick en liten nytändning nu efter att ha lyssnat på podden så jag ska börja öva igen! Om du vill får du gärna berätta lite mer om hur du gått tillväga när du tränat upp självkänslan, vilka övningar har du gjort och hur ofta? 🙂

    Märkte inte av någon nervositet som du skrev om och jag måste säga att jag älskar din röst och dialekt! Så varm och harmonisk att lyssna på! Vill gärna höra mer av dig 😀

  4. Måste bara säga att för att vara första gången för en pod så skötte du dig ju otroligt bra!
    Din röst var väldigt behaglig att lyssna till 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..